"Dok ona sočno komentariše..." Anastasija podelila hit trenutak sa utakmice, evo šta je Ceca sve vreme radila

 
M. K.
M. K.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Podelila momenat sa svojim pratiocima na Instagramu

Gotovo ceo svet prati Evropsko prvenstvo u fudbalu, a danas, 20. juna u Minhenu, održana je važna utakmica za naše Orlove.

Mnoge žene fudbalera otišle su da podrže svoje muževe na utakmici, a sada je mlada pevačica Anastasija Ražnatović objavila šaljivu fotografiju nastalu na tribinama.

Njena majka, pevačica Ceca Ražnatović, pomno je pratila utakmicu i komentarisala, dok je Anastasija sve vreme slušala, sa osmehom na licu.

- Moja faca sve vreme dok ona sočno komentariše - stoji u opisu Anastasijine fotografije uz emotikone smajlija koji plače od smeha.

Podsetimo, pored Anastasije i Cece, koje su otišle da podrže Nemanju Gudelja, manekenka Sofija Milošević je takođe otputovala u Nemačku, kako bi bodrila svog partnera, Luku Jovića.

Inače, Srbija i Slovenija su završile nerešenim rezultatom 1:1, što znači da ćemo igrati u sledećem kolu sa Danskom (odlučujuću utakmicu za prolaz u osminu finala Eura).

(Telegraf.rs)

Video: Ceca stigla u Nemačku da bodri Orlove: "Zet mi je naravno omiljeni..."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA