Gudelj će biti ponosan! Ceca i Anastasija uživaju u društvu Olivere i Vanje, a detalj na njima oduševljava

 
J. G.
Z. R.
J. G. Z. R.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 6

Sve četiri danas su srdačno navijale za srpsku reprezentaciju

Slovenija - Srbija, EURO 2024, Poznati na meču Foto: Nikola Tomić

Ekipa Telegrafa danas je izveštavala iz Alijanc Arene, gde je Srbija igrala meč protiv Slovenije.

Naši Orlovi imali su veliku podršku. Na tribinama su se našle balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović i njena ćerka Anastasija.

Njih dve su pratile meč u društvu prijatelja i članova Nemanjine porodice, pa su svi zajedno sa tribina srčano navijali za naše reprezentativce.

Po završetku meča, ženski članovi porodica Ražnatović i Gudelj - Ceca, Anastasija, Olivera i Vanja, napravile su zajedničku fotografiju ispred stadiona, na koju će Nemanja biti najponosniji.

Njih četiri nosile su dres sa brojem "6", a na leđima je ispisano prezime - Gudelj. Ceca je nosila i kačket koji je uklopila sa dresom, na kome piše Srbija.

Nema sumnje da su se odlično zabavile, a nakon napetog meča, svi zajedno su napustili stadion.

Podsetimo, pevačica Svetlana Ceca Ražnatović dala je izjavu za Telegrf iz Nemačke i podelila uzbuđenje sa našim čitaocima.

- Gledala sam utakmicu protiv Engleske, navijali smo, navijaćemo i dalje. Apsolutno smo uz naš tim. Kako čitava naša zemlja, tako i ja. Nadam se, imam pozitivan doživljaj na sve to. Videli smo protiv Engleske. Toliki strah, Englezi, Englezi, Englezi... Kad se zapne i kad se igra kako treba za svoju zemlju i kad se pokažu zubi na fudbalski način, vidi se kvalitet. Mislim da imamo mnogo velike šanse da prođemo dalje, sve je sada do nas - rekla je Ceca, a na pitanje šta očekuje u nastavku prvenstva, poslala je jasnu poruku:

- Očekujem pobedu, ništa manje. I protiv Slovenaca i protiv Danaca! - istakla je naša najveća muzička zvezda.

(Telegraf.rs)

Video: Ceca srela navijače Slovenije pred meč sa Srbijom: "Ajde Janezi"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nada

    21. jun 2024 | 00:25

    I sad neko ocekuje da se popune kvote upisa na masinkom fakultetu? Pa kad ce taj masinski inzenjer da zaradi toliko para koliko ovaj G zaradi za nedelju dana. Deco svi na poljance i cepaj fudbalicu izgleda samo to ima vrednost

  • stojadin pavlovic cole

    21. jun 2024 | 02:37

    To je bitno da je nepismena tamo a nemamo dva pasa ljudi probudite se. Piksi napolje tolike pare mu se daju da nemamo dva pasa a vi ko o cemu o nepismenoj koja za ceo zivot nije procitala jednu knjigu a majka srbije je zovu.

  • A

    21. jun 2024 | 07:22

    Samo kad su one bitne Ae bre

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA