Pevačica otkrila da se "na prevaru" prijavila za Zvezde Granda: "Koristila sam ličnu kartu od drugarice..."

 
M. K.
M. K.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

"Rizikovala sam sve i uspelo je", istakla je ona

Pevačica Nadica Ademov proslavila se u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda", za koje se prijavila sa samo četrnaest godina!

Nadica je maloletna puštena na audiciju, jer je svojim glasom osvojila kreativnog direktora pomenutog takmičenja, Sašu Popovića.

- Ovde sam imala samo petnaest godina. Kada je Sale video da sam osmi razred rekao je: "Nemoguće", pitao se kako sam se prijavila, ko me je pustio, a ja sam se prijavila na ličnu kartu od drugarice. Reskirala sam sve i uspelo je - otkrila je Nadica u emisiji "Zvezde Granda Specijal", pa priznala da joj tokom takmičenja nije bilo nimalo lako zbog čega je često plakala:

- Interesantno je da kada sam ja bila u takmičenju mene je Sale uvek ostavljao poslednju, ali svaki krug devet meseci. Ja se uvek rasplačem i pitam ga zašto ja poslednja, a on kaže: "Zato što si moj favorit i uvek ćeš biti poslednja, zato nemoj da se brineš".

Podsetimo, pevačica se 29. aprila pojavila u javnosti posle duže pauze, sa tajanstvenim milionerom sa kojim je nedavno dobila devojčicu Melinu.

Pet meseci nakon što je na svet donela princezu, Nadica je sijala od sreće, jer ne samo što se ostvarila kao majka i vratila na muzičku scenu pesmom "Kukavice", već je saznala i da je druga beba na putu.

Ovu prelepu vest mlada zvezda podelila je na druženju sa novinarima koje je organizovala u kultnoj MTS dvorani u klubu Lisabon.

- Okupila sam danas ljude iz medija jer želim da vam se zahvalim na podršci koju ste mi pružili tokom najlepšeg odsustva. Planirala sam da danas sa vama pričam i o nekim poslovnim planovima, ali oni su sada u senci druge prelepe vesti, a to je da ćemo na jesen dobiti još jednu bebu - rekla je Nadica dok je pored nje stajao njen životni partner Damir.


(Telegraf.rs)

Video: Nadičin milioner za samo deset sekundi trubačima dao 700 evra

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🧕

    21. jun 2024 | 07:07

    Тако,од малена се учи занат.Сад си дипломирани преварант.Како муж,шта он свира и чему?🧔

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA