Zorica Brunclik komentarisala Orlove: "Ako bi cice otišle, naši bi izgubili i pre nego što bi izašli na teren"

 
N. L.
N. L.
 
 
Čitanje: oko 3 min.
  • 0

"U tim situacijama sam neobjektivna, jer to je ipak reprezentacija, normalno da uvek prevagne ona želja da oni pobede", navela je Zorica

Velika zvezda narodno muzike, Zorica Brunclik napravila je presedan u karijeri i prvi put u karijeri zapevala u restoranu "Nacionalna klasa", a pred sam nastup je za medije progovorila o zanimljivostima, Kemišu i temi oko Evropskog prvenstva.

Nastup je trajao više od tri sata, Beograđani su sve vreme pevali uglas sa Zoricom, često skandirali njeno ime, te nema sumnje da su se lepo proveli. Kako je na početku razgovora otkrila, ovo je njen prvi nastup u Beogradu posle koncerta na Tašmajdanu koji je održala pre dve godine.

- Dve godine me nije bilo u Beogradu i ovo je sada moj prvi nastup posle „Taša“, ovde - kaže Zorica.

U karijeri dugoj više od pola veka, održala je rekordan broj solističkih koncerata, ostavila pesme koje su postale deo antologije, dobila sva esnafska priznanja, ali i ona koja dodeljuje publika i to više puta.

- Poseban značaj ima kada vas kolege, ljudi iz vašeg esnafa, uvaže kroz nagradu. Ne postoji nijedno priznanje na ovim prostorima a da ga ja nisam tokom ovih pet decenija dobila i to jeste izuzetna satisfakcija, jer pokazuje značaj onoga što radite i trag koji ostavljate iza sebe.

Kako je trenutno aktuelno Evropsko prvenstvo, Zoricu smo pitali i šta predviđa našim Orlovima, ali i da li misli da bi im dolazak starleta pomogao da psotignu bolje rezultate.

- Znate šta, u tim situacijama sam neobjektivna, jer to je ipak reprezentacija, normalno da uvek prevagne ona želja da oni pobede, pa onda si nerealan. Ja sad ne bih da budem nerealna, jer sam pogodila rezultat sa Engleskom. Mislim da, skoro nisam čula da su svi hvalili reprezentaciju, a da smo mi izgubili. To je bila božanstvena igra, zato što je to, kažu da Engleska slovi za favorita i da se toliko mučila sa nama, mučila i da na kraju bude 1:0 - rekla je Zorica, pa se dotakla utkamice protiv Slovenije:

- Što kažu da sa Slovencima nemamo sreće, što god to značilo... Ne znam da li ako sutra izgubimo moramo da se vratimo kuću. Volela bih da pobede.

Na pitanje novinara o starletama koje obožvaju fudbalere i konsattaciju "da će najbolje proći, ako one odu tamo", Zorica je na krajnje šaljiv način dala odgovor, koji je, nasmejao sve:

- Koje cice? Ne bih ja ulazila u te priče... Samo znam da onako logično zaključim, da ako bi cice otišle, da bi naši izgubili i pre nego što bi izašli na teren. Prema tome, neka svako sedi kući i neka se svako svojim poslom bavi.

Vlasnica je mnogih vanvremenskih hitova, ali nam je istakla da je trenutno možemo naći u muzičkom studiju.

- Spremam album, ali nigde ne žurim, Miroljub i ja idemo, polako - pa, kada bude biće – govori Zorica, budući da je poslednji studijski album „Trebaš mi“ izdala 2017. godine.

Zorica i Miroljub Aranđelović Kemiš su u braku od 1985. godine, a legendarna muzička zvezda nam je rekla da će sledeće godine, na njen rođendan, 29. juna, obnoviti bračne zavete.

- Svadbu pravimo sledeće godine na moj 70. rođendan. Ovo je prvi put da će neko praviti obnavljanje zaveta, a po našem srpskom jeziku se to kaže svadba - zaključila je muzička legenda.

(Telegraf.rs)

Video: Ćerka Zorice Brunclik postala glumica: Dobila ulogu u spotu svog muža

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA