Đina Džinović (20) uradila još jednu intervenciju: Evo šta je sve do sada radila na sebi

 
M. K.
M. K.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Đina se oglasila iz jedne privatne klinike

Ćerka modne kreatorke Meline i pevača Harisa, Đina Džinović, aktivna je na društvenim mrežama te svoje pratioce svakodnevno obaveštava šta se sve dešava u njenom životu, a neretko ume i da ih počasti provokativnim fotografijama.

Đina se sada oglasila iz jedne privatne klinike za ulepšavanje, gde je otišla, kako bi povećala usne, a rezultat je takođe objavila.

Starija naslednica pevača nedavno je na Instagramu podelila da je hitno morala da poseti plastičnog hirurga, jer joj je, kako je istakla "filer počeo da migrira u usnama".

Sve estetske intervencije koje je influenserka radila na sebi

Džinovićeva je do sada ubrizgala preko 3 mililitra hijalurona kako bi joj usne izgledale lepše i punije, a pošto je imala problem sa viškom kilograma, gde joj nisu pomogli redovni treninzi i zdravija ishrana, ostala su joj "udubljenja na kukovima".

Ona je problem kukova "uklonila" tako što je ubrizgala određenu kubikažu hijaluronskih filera u kukove kako bi dobila Kim Kardašijan efekat.

Priča se da je mlada influenserka takođe korigovala i nos jer su slike od pre i slike od sad poprilično drugačije, a sudeći po komentarima izgleda je ugradila i silikone, ali Đina to još uvek nije potvrdila.

Đina Džinović Foto:Telegraf

- Bila sam kao loptica, Đina od pre dve godine i ova sada su potpuno dve različite osobe. Korigovala sam ishranu i volim da lažem da vežbam, iako to vrlo retko činim, ali to su neke stvari koje delim sa pratiocima. Recimo imala sam i katastrofalne probleme sa licem, mnogo sam se potrudila da bude danas ovakvo kakvo je. Dohvatio me je između ostalog i pubertet, stoga pokušavam da devojkama objasnim da su bubuljice normalna stvar - rekla je Đina tokom gostovanja u jednoj emisiji.

(Telegraf.rs)

Video: Evo šta je radila Harisova naslednica: Đina Džinović se oglasila, objavila video na Instagramu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA