Aneli konačno donela odluku o trudnoći, želi da zadrži Janjuševo dete: "Sama ću ga odgajati"

 
N. L.
N. L.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Janjuš se nedavno žalio ukućanima na odnos sa Aneli

Aktuelna učesnica rijalitija "Elita" Aneli Ahmić saznala je pred kamerama da je ostala u drugom stanju sa Markom Janjuševićem Janjušem.

Njih dvoje svakodnevno imaju sukobe, a ona je sada otkrila da želi sama da odgaja dete jer je shvatila da sa Janjušem definitivno ne može da nađe zajednički jezik.

- Kad se sve ovo završi ja ću najverovatnije da odem daleko od Janjuša. Dete ću da odgajam sama, ako budem htela da ga zadržim jer ja više ne mogu ni sekund pored ovog čoveka. Šta da radim, tako je kako je. Ja sam presekla, a on kako želi. Neka se odluči da li mu je drago što sam zadržala dete ili mu nije drago želim da abortiram. Čovek više ne zna šta priča. Sestra Sita će mi u svemu pomoći i polako - pričala je Aneli cimerima u dvorištu.

Inače, Janjuš se nedavno žalio ukućanima na odnos sa Aneli.

- Rekla mi je žena kada je debata bila da će to da uradi (abortira), ja sam zbog toga eksplodirao. Odnosa nema, ovo je loše, slažem se, ali sam seo i nešto te jede, nisi ravnodušan. Jede te to, jede te to i onda dođeš i oni ti je*u mozak. Ja moram da izdržim, raspadam se druže - rekao je Janjuš.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • LP

    20. jun 2024 | 13:11

    Lažljivica.

  • MN

    20. jun 2024 | 19:22

    Kako ova žena manipuliše glupim ljudima, a nije ni ona mnogo pametna. Bolje da ućuti, da ne komentariše ništa, sve je rekla.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA