Maćeha Miss Srbije je bila najlepša Srpkinja: Učestvovala je u rijalitiju, pa upoznala 22 godine starijeg muža

 
N. L.
N. L.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 9

Mirjana je studirala građevinu i sanjala je o karijeri građevinskog inženjera

Aleksandra Rutović, izabrana je za novu Miss Srbije 2024. nakon što je sinoć, 19. juna, održana svečani izbor na Trgu Republike.

Nakon njene pobede, javnost je odmah počela da se interesuje za lepoticu Aleksandru.

Ona je završila srednju školu, a u Beču osnovne studije i master za Internacionalni turizam i hotelijerstvo, a radi kao agent za nekretnine, a malo ko zna da je i njena maćeha svojevremeno bila na njenom mestu.

Naime, Aleksandrina maćeha je Mirjana Božović Rutović, koja je udata za Aleksandrinog oca Željka Rutovića, koji je 90-ih godina koji je jedan od retkih preživelih aktera filma "Vidimo se u čitulji".

Mirjana je studirala građevinu i sanjala je o karijeri građevinskog inženjera. Međutim, njen životni put ju je neočekivano odveo u potpunom drugom smeru.

Ona je 2007. godine predstavljala Srbiju na prestižnom izboru za Mis Sveta 2007. godine koje se održalo u Kini. Samo tri godine kasnije, 2010. godine postala je deo rijalitija "Farma". Nakon izlaska iz rijalitija upoznaje Željka koji je 22 godine stariji od nje.

Inače, Rutović ima i dosije jer je 22. marta 2017. godine u jednom beogradskom hotelu pucao u biznismena Predraga Rankovića Peconija i ranio ga u nogu. Presudom Višeg suda u Beogradu iz novembra 2023. godine Rutović je osuđen na godinu i 10 meseci zatvora.

Međutim, ovo nije prva presuda. U prvoj presudi, Rutović je Rankovića udario pištoljem po glavi i pucao mu u noge, a potom ga udarao čašama i flašama koje su bile na stolu po glavi.

Uprkos "lošem glasu" na kojem je bio Rutović, Mirjana je odlučila da se uda za njega i tako, u martu 2012. godine oni su dobili sina Ognjena, a venčali su se u novembru 2013. godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • teorija zavere

    20. jun 2024 | 10:32

    Valjda je logičnije da pišete ko joj je majka? Nije lepotu nasledila od mlade maćehe. Maćeha je jedino mogla da joj da neki savet, obzirom da je i sama bila misica.

  • Sve

    20. jun 2024 | 09:34

    Crem de la crema.

  • Lord

    20. jun 2024 | 11:31

    Znaci,ova je morala da pobedi,jos kad vidimo sastav zirija,sve je puno jasnije...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA