Izabrana Mis Srbije 2024! Karleuša proglasila pobednicu i održala govor: "Nijedna lepa žena nije gubitnica"

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 36

Jeleni Karleuši pripala je čast da proglasi najlepšu ženu Srbije

Večeras se u Beogradu održao Izbor za Mis Srbije 2024. godine. Ovogodišnja ceremonija organizovana je u samom centru grada, na Trgu Republike.

Brojne poznate ličnosti pojavile su se na ovom gala događaju, a posebnu pažnju privukla je pop diva Jelena Karleuša, koja je bila predsednica žirija.

Kada je došlo na red proglašenje pobednika, Karleuša je izašla na binu pa prisutne, ali i mnogobrojne gledaoce kraj malih ekrana, srdačno pozdravila, pa zatim održala kratak govor.

- Dobro veče svima! Jako sam uzbuđenja, ne kao ove devojke, ali... Prvenstveno bih se zahvalila gospođi Vesni koja je učinila da Beograd dobije pravi crveni tepih i beogradsku Met Galu. Hvala za divnu organizaciju. Moram da kažem da sam devojkama oduševljena. Takav profesionalizam, lepota, gracioznost, energija koja je iz svake od njih izlazila. Devojke, mislim da ste večeras sve pobednice. Ne postoji gubitnica večeras jer nijedna lepa žena, ako ništa drugo, ne može da bude gubitnik u životu jer je za početak, lepa - rekla je Jelena pa dodala:

- Sa druge strane, ono što vi imate u sebi je ono najbitnije, a to je nešto što se  zove energija, harizma i X faktor. Ostavile ste nas večeras bez daha! Još jednom, čestitam svima! Imam privilegiju da sa mojim kolegom Zoranom proglasim Mis Srbije - ispričala je Karleuša, a potom proglasila pobednicu.

Mis Srbije za 2024. godinu je Aleksandra Rutović!

- Velika je čast i zadovoljstvo da kažemo da je pobednica za 2024. godinu, Mis Srbije, dama koja se zove Aleksadra Rutović - saopštila je Jelena Karleuša, a okupljena publika je aplaudirala.

(Telegraf.rs)

Video: Karleuša stigla na izbor za Mis Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jelena

    20. jun 2024 | 06:49

    Teško nama sa krimosima iz devedesetih i njihovim ćerkama, braćom, kumovima, konkubinama, izgleda da oni i danas kroje sve.

  • jole

    20. jun 2024 | 05:31

    Ovo je cerka Rutovica stoje pucao na Peconija

  • Putnik

    20. jun 2024 | 00:03

    Kakve li su ostale ako je ova pobednica🤔🤔

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA