"Treba da bude zahvalna drugarici!" Ivana Boom se obratila Sandri Africi nakon navoda da joj je ukrala dečka

 
J. G.
J. G.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Istakla da nema običaj da "krade" tuđe momke

Pevačica Sandra Afrika nedavno je izjavila da ju je bivši dečko, Vladimir Volkov, prevario sa bliskom drugaricom.

Neki su posumnjali da je reč o bivšoj članici grupe "Hurricane", Ivani Boom Nikolić. Na ovu temu, nakon brojnih spekulacija, oglasila se i sama Ivana.

- Ja drugaricama nikada nisam "ukrala" dečka. Nemam drugaricu sa kojom delim momka, tako da mislim da Sandrina izjava nema veze sa mnom. Kada sam sa nekim, ja sam sa tim momkom. Ne volim da delim muškarce i to nije nešto što praktikujem. Zanimljivo je, čula sam Sandrinu pesmu, biće to veliki hit, a ona bi trebalo da bude zahvalna drugarici - izjavila je pevačica.

Podsetimo, Sandra Afrika nedavno je, po objavljivanju pesme "Drugarice, spavajte s njim" iznela detalje iz privatnog života, koji su mnoge šokirali.

- Drugarice koje imam i koje su u mom okruženju, koliko znam, nisu spavale sa Volkovim. E, sad, šta znači drugarica, može i poznanica da bude drugarica. Pa sad ja to ne bih stavila u koš drugarica da su to drugarice sa kojima se družim godinama. Neke su čak i udate, pa da ne napravimo karambol. Nije to baš to tako, ali možemo da nazovemo i neke poznanice i koleginice drugaricama - rekla je Sandra, pa onda priznala da je jedna od njih poznanica.

- U pitanju je jedna poznanica. Donekle je i sasvim normalno i okej je, mene to ništa ni tada nije začudilo u tom momentu, desilo se. Šta možeš da uradiš u tom trenutku, ja nisam neko ko će da se prepire, bije, čuva i vuče, odeš lepo dostojanstveno. Ona mi se javila samo ćao, ćao, a bilo je i nekih drugarica koje su se izvinjavale - izjavila je Sandra Afrika, prenosi Informer.

(Telegraf.rs)

Video: Karleuša otkrila: Sa Duškom sam u fazi sporazumnog razvoda

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Petlja opet

    20. jun 2024 | 03:27

    nisi drugarici,to ne radis drugaricama. Sve si rekla. Sandra to je poznanica. ....Ne bi okolisala vec bi jasno rekla da nisi.bila sa Volkovim. To nisi rekla.

  • Opet

    20. jun 2024 | 03:25

    Ivana se i dalje pravi luda ...nije ni rekla da si joj drugarica vec poznanica. ...Nisi demantovala da nisi bila s Volkovim!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA