Put Tee Tairović nije bio nimalo lak, a sada je njena majka otkrila sve: "Dočekali su je na nož i rekli..."

 
M. K.
M. K.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Tea je od malih nogu pokazivala talenat i ljubav prema muzici

Mlada zvezda Tea Tairović danas važi za jednu od najpopularnijih pevačica na estradi, ali njen muzički put nije bio nimalo lak, o čemu je progovorila i njena majka, Božica Malević.

Tea je od malih nogu pokazivala talenat i ljubav prema muzici, zbog čega je čak petnaest godina pohađala plesnu školu.

- Išla je na balet, pa u plesnu školu, tako da me njena odluka da se bavi muzikom nije iznenadila. Razgovarale smo o tome da mora da se školuje, bilo da je u pitanju muzička škola ili psihologija koju je upisala - rekla je Božica za Grand, pa dodala da je verovala u uspeh svoje ćerke, iako nije sve uvek išlo kako su zamislile:

- Iskreno, imali su njeni drugari u školi predrasude, pogotovo kad se prijavila za "Zvezde Granda". Mali krug oko nje je razumeo i odlazio na njene lokalne svirke, u Novom Sadu i u okolini. Nastavnici nisu imali razumevanja, ali ona je ostala svoja. Sve je sama pregurala, jednostavno se nije mnogo potresala i verovala je da će se dokazati. Bila je odličan đak pa im je zapušila usta na neki način.

Na pitanje koliko je teško podnela Teino učešće u pomenutom muzičkom takmičenju i da li se seća ko joj je davao najveću podršku, Božica je odgovorila:

- Kada je došla do finala, Jelena Karleuša joj je rekla da joj fali energije i to kao da je bila inicijalna kapisla da se bolje spremi. Jelena je baš podržavala, čak je Tea jednom pevala i njenu pesmu u takmičenju. Marija Šerifović je imala jako lepe komentare za nju, Šaban Šaulić, braća Matić, eto tako, te ostvarene zvezde.

Danas je najponosnija na uspeh svoje ćerke u kojem je učestvovala godinama iako je Tea često na meti negativnih komentara.

- Uvek će biti svakakvih komentara. Nedavno, kada je Tea polomila ruku i tad su je dočekali na nož. Povredila je ruku i napukla joj je kost, a ona, pošto nije imala strašne bolove, odlučila je da ne otkazuje nastupe i ispoštuje svoju publiku što su oni sa radošću dočekali, a neki su komentarisali: "Zar ti nije dosta novca, nego moraš i polomljena da pevaš? Je l’ si toliko alava?"- istakla je Teina mama.

(Telegraf.rs)

Video: Tea Tairović zapevala na slavlju i sve oduševila

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA