Otišli na Kipar, pa snimili spot blizu Cecine vile: Pevač otkrio koliko je novca uložio

 
E. J.
E. J.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Spot je rađen na prelepim plažama Aya Nape

Momci iz popularnog benda "Esperansa", Aleksandar Prodanović i Adam Masad su objavili pesmu "Mojito sa tvojih usana" , a kadrovi iz spota nastali su u komšiluku vile Svetlane Cece Raznatović na Kipru.

- Spot je rađen na prelepim plažama Aya Nape i to baš u komšiluku naše najveće zvezde Cece Ražnatović, njena vila je u najlepšem delu Kipra - kaže pevač Aleksandar Prodanović i dodaje da su ga prve reakcije publike oduševile: U ovu pesmu smo uložili mnogo truda, energije ali i novca kako bi sve ispalo baš kako smo želeli.

- Publici se već dopada jer je prava letnja pesma. Mi i veći deo našeg života provodimo na moru i to na Kipru baš tamo sam i dobio ideju za sam tekst, a melodijsku liniju sam radio sa Adamom Masadom i Novakom Aškovićem.

Inače, grupa postoji već tri godine, a sada je pevač otkrio i kako je došlo do toga da se zovu" Esperansa".

Naziv grupe je po lokalu gde smo godinama svirali ali i označava nadu, to je ono što svaki čovek ima u sebi, a mi se nadamo da će pesma osvojiti sva srca publike ne samo na Kipru i u Srbiji već po celom svetu - ističu Aleksandar Prodanović i Adam Masad koji već rade na novoj pesmi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA