"Udovica ima dečka, možeš misliti!" Komšije u Brestaču bruje o udaji Branke Lazić: "Obrukala nas za sve pare"

 
M. K.
M. K.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 9

Progovorile komšije u Brestaču

Poznati aerodrom Darko Lazić Foto: Kobra

Tajno venčanje majke Darka Lazića, Branke Lazić i njenog partnera Dragana Paunovića, diglo je veliku prašinu.

Nakon vesti o tajnom venčanju, prvo se oglasio Darko, koji je demantovao navode i istakao da se njegova majka neće udati sve dok je on živ.

Ubrzo nakon toga i sama Branka je priznala da nije stala na ludi kamen, kao i da Dragan i ona ne planiraju da se venčaju.

Do prave zbrke je došlo kada se i sam Dragan oglasio za Telegraf, koji je pak priznao da su se njih dvoje venčali samo formalno, kao i da uskoro planiraju da organizuju i proslavu.

Sada su komšije iz sela Brestač, gde Lazići godinama žive, otkrile šta misle o svemu ovome.

- Mi smo šokirani i zgroženi Brankinom udajom. Čitamo i ne verujemo da je to istina. Žena udovica ima dečka, možeš da zamisliš. Sramota neviđena. Nismo verovali ni kad smo čuli da ima dečka, a posle dođe s njim na svadbu kod Darka. Obruka nam žena selo za sve pare. Nama je ovde najviše žao baba Milke, ona je dobra žena. Jadna, još ne može da prežali da više nema sina. Nosi i dalje crninu i plače za njim svaki dan. Ona je stalno bila po dvorištu, nešto je raduckala, ali od kada su joj javili da joj se snaja opet udala i to za čoveka koga ne želi ni da vidi blizu svoje kuće, ženi nije dobro. Od sramote ne izlazi napolje, niti se javlja bilo kome. Izbegava nas, kao da je ona nešto kriva - počele su komšije za "Kurir", pa dodale:

- Branku više ne viđamo u selu, ona se odselila odavde. Čuli smo da sad živi u nekom stanu u Beču. Shvatila je i sama da ovde s tim čovekom ne može da živi, Milka to ni za živu glavu ne bi dozvolila. Nju smo od Darkove svadbe nekoliko puta videli u selu, a Milana jedno možda dva puta. Šta joj to trebalo u tim godinama, svi se pitamo. Ovo je malo mesto, sve se čuje. Ovog puta smo apsolutno na Darkovoj i Milkinoj strani. Neće to dugo trajati, sve je to čudno.

(Telegraf.rs)

Video: Oglasio se Dragan Paunović, muž Branke Lazić: Otkrio i zašto Darko Lazić nije bio na venčanju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marina

    19. jun 2024 | 16:32

    Bože. Još i komšijama treba da se pravdamo o svom životu. O Srbijo.... Kad bi svako gledao sebe i svoj život bilo bi nam mnogo bolje.

  • Vodolijax

    19. jun 2024 | 16:39

    A komšinice ljubomorne i jedva dočekale da opletu.....i što je ona njih obrukala.......što ne sedi u štrikanom prsluku i muškim čarapama na klupi i snima gde će ko......

  • &

    19. jun 2024 | 16:51

    Dal je ovsj narod normalan . Nek brine o svojoj kući žena ima svoj život.Selo brine o njoj jel je oni hrane hlebom?🙈🤭

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA