Filip Car potpisao ugovor, na četiri meseca ostavlja Aleksandru i ćerku: Evo šta ga čeka

 
N. L.
N. L.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Obavestio je pratioce na Instagramu kakvi su mu planovi u predstojećem periodu

Filip Car oglasio se na mrežama i najavio da je potpisao ugovor zbog kojeg će na četiri meseca biti prinuđen da ostavi Aleksandru i ćerku.

Bivši rijaliti učesnik nedavno je dobio dete sa Aleksandrom Nikolić sa kojom je započeo vezu pred kamerama rijalitija "Zadruga".

Filip je, nakon što je postao tata, odlučio da vodi porodičan život daleko od Pinkovog imaginarijuma, a juče je obavestio pratioce na Instagramu kakvi su mu planovi u predstojećem periodu.

Naime, Car je kao mlađi trenirao boks, a sada je otkrio da je potpisao ugovor sa firmom koja će organizovati boks meč u kojem će, između ostalog, učesnici biti javne ličnosti. Filip se i našalio na račun svog izgleda i fizičke spreme.

Filip Car Printskrin: Instagram/filip_cappo_di_car

- Osim velike želje, ipak je potrebno i dobro se pripremiti u naredno četiri meseca, jer godinama nisam podigao ništa teže od flaše piva, a potrčao sam tu i tamo, eventualno bežeći od neke ženske, te se udebljao kao da sam ja nosio Leonu. Biće malo ze*ebano, ali verujte u mene, jer i ja isto ne verujem u sebe - napisao je Car.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA