Belgrade Music Week: Rasta se pridružuje impresivnoj listi hedlajnera – nastup zakazan za nedelju, 30. jun

 
A. V.
A. V.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Još 9 dana ostalo je do početka Belgrade Music Week-a, a lineup najvećeg festivala popularne muzike upotpunjen je još jednim velikim imenom: RASTA će nastupiti poslednjeg festivalskog dana, u nedelju, 30. juna, na oduševljenje mnogobrojnih fanova!

Poznat po svojim inovativnim produkcijama i zaraznim numerama koje su redefinisale žanrove reggaetona, trap-a i hip-hopa, Rasta besprekorno kombinuje moderne beatove sa autentičnim lirskim izrazom, što ga je učinilo ikonom nove generacije.

Svojim prepoznatljivim zvukom, popularni izvođač je osvojio srca publike širom Balkana i šire, postavši simbolom muzike koja spaja različite kulture i stilove, a njegovi hitovi poput "Euforija", "Kavasaki", i "Adio Amore" su postali instant klasici i neizostavni element svake ozbiljnije plejliste.

Njegov performans biće savršen završetak trodnevnog muzičkog maratona koji okuplja preko 25 superzvezda novog muzičkog talasa, koje će od 28. do 30. juna na Ušću okupiti desetine hiljada fanova iz čitavog regiona.

Ulaznice za Belgrade Music Week dostupne su putem besplatne aplikacije eFinity, na sajtu efinity.rs, na blagajnama Beogradske arene i Doma omladine Beograda (DOB), u Tržnom centru Rajićeva (I sprat) i na više od 1.000 Mojkiosk trafika širom Srbije.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA