Matora napokon odlučila šta će uraditi sa njeno i Anitinom burmom: "Sigurno može da se uzme...."

 
N. L.
N. L.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Jovana veoma teško podnosi raskid, te koristi svaku priliku da potkači bivšu

Rijaliti učesnice Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović venčale su se prošle godine u Crnog Gori, ali su ubrzo stavile tačku na njihov odnosu u "Eliti".

Naime, Matora je saznala za njene prevare, a Anita je potom započela romansu sa Anđelom Rankovićem pred kamerama rijalitija. Jovana veoma teško podnosi raskid, te koristi svaku priliku da potkači bivšu.

Ona je sada otkrila šta će uraditi sa njihovim burmama sa venčanja nakon izlaska iz "Elite".

- Burme ćemo da prodamo u zalagaonici, sigurno može da se uzme 1.500 evra i idemo kod mene da se us*remo, sve ćemo da popijemo - govorila je Matora.

Inače, Tomićeva je jednom prilikom govorila o njihovom odnosu i krahu braka.

- Ne znam, ja sam se zaljubila u nju sa svim njenim manama, da sam znala da ima takvu crtu, sad bih ti dala odgovor ne. Prvi put da sam bila sigurna, ja ne mogu da verujem da je ona to uradila, lajv u pet ujutru. Na mojoj svadbi je Đedović plakao, vezali smo se za ceo život, a ona tada na lajvu, i ona mi se pravdala, a ona tamo... Ja to nisam videla ni u knjizi, ja iskreno ne mogu da povratim poverenje nikada. Ne bih volela da se razočaram u sve ljude, ali biće veoma veliki stres. Iskreno ja sam podnela to za razvod, znam da će moje prezime u budućnosti nositi samo moje dete - govorila je ona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA