Ovo je spisak "svih ličnosti" Jovane Jeremić! Na listi su najbolji od najboljih, evo koga je sve pominjala

 
N. L.
N. L.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 8

"Ja sam se rodila da budem zvezda. Nije stvar do marke", rekla je ona

Voditeljka jutarnjeg programa na televiziji "Pink" Jovane Jeremić redovno skreće pažnju na sebe svojim izjavama.

Ona u intervjuima često pominje strane i domaće ličnosti sa kojima je našla neki zajednički imenilac, kada su u pitanju njihovi životi , osobine i uverenja, pa je tako pominjala: Novaka Đokovića, Donalda Trampa, Merilin Monro, pa čak i Nikolu Teslu.

- Postoji samo nekoliko ljudi koji mogu meni energetski da pariraju. Novak Đoković, ono što je Novak u svom poslu, to sam ja u mom - rekla je Jovana jednom prilikom za "Alo", pa dodala:

- Ja sam se rodila da budem zvezda. Nije stvar do marke, do studija, nego do energije. Energija to sam ja, volim da obrađujem temu o Tesli, jer mislim da nas povezuje vrlo važna stvar, verujem u energiju kao i on - zaključila je.

Inače, Jovana je istakla da ima sličan životni put kao bivši predsednik Amerike Donald Tramp.

- Uvek sam znala da hoću da budem prva, a sve drugo sam znala da moram da učim. Skupljala sam znanje. Radila sam projekte koje nisam htela da radim, ali su mi značili. Imala sam trnovit put kao Donald Tramp, nas dvoje imamo jako sličnu sudbinu - rekla je za "Pink".

- Poredim se samo sa ljudima koji imaju lidersku energiju. Glupi su se krstili kad sam rekla da imam energiju Novaka Đokovića. To se zove liderska energija, energija belog anđela, čoveka koji ima čistu dušu, ne poznaje granice. Ja svaki dan radim na sebi, moj jedan dan je isti kao kod Novaka Đokovića, jedemo istu hranu, gotovo isti su nam jelovnici, ja hranim svoju dušu svaki dan - istakla je voditeljka.

Jovana Jeremić takođe je rekla da želi da bude upamćena kao kult ličnosti, poput Merilin Monro.

- I sa milionima i bez njih, ja ću uvek raditi. Samo kad umrem tada znajte da je "game over". U stvari, nije ni tad. Tek mrtva planiram da dominiram i budem kult ličnosti kao Merilin Monro - poručila je potom Jovana Jeremić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pera

    19. jun 2024 | 10:43

    Zar nam je zdravstveni sistem toliko propao da se ni najtežim slučajevima ne može obezbediti adekvatna terapija?

  • Boba

    19. jun 2024 | 14:02

    U pravu je ona, Dokovic i Tesla su postigli, ono sto niko nije. I ona radi nesto, sto u voditeljstvu niko nije radio. Stamota je s kim se ona poredjuje. Ovo neko treba da reaguje, da ne dozvoljava da vise prica gluposti cela Srbija sprda se sa njom.

  • Duki

    19. jun 2024 | 13:10

    Sve u pekaru zaposliti?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA