Devojka Lazara Ristovskog uporedila Đokoviće sa njima: Spojila njihove fotografije, pa kratko poručila...

 
A. Š.
A. Š.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 10

Ona je spojila fotografiju na kojoj pozira sa Lazarom, sa fotografijom na kojoj su Jelena i Novak

Drugog dana ovogodišnjeg Belgrade River Festa nastupio je svetska muzička zvezda Nik Kejv, a koncert nije propustio Novak Đoković, koji je došao u društvu supruge Jelene Đoković, ali i brojne poznate ličnosti poput glumca Lazara Ristovskog koji se pojavio sa 39 godina mlađom devojkom Anicom Lazić.

Namejani su pozirali fotoreporterima, a nakon što su fotografije objavljene na internetu, Anica je napravila kolaž koji je, potom, objavila na svoj Instagram.

Ona je spojila fotografiju na kojoj pozira sa Lazarom, sa fotografijom na kojoj su Jelena i Novak, pa tako sebe i svog partnera uporedila sa Đokovićima.

- Emotivno, svečano i uzvišeno - napisala je ona.

Anica je za ovu priliku ponela lila haljinu u kojoj je blistala, dok je Lazar na sebi imao belu košulju i sive pantalone, a glumica se nije ni na trenutak odvajala od svog izabranika.

S druge strane, Jelena se pojavila u crnoj, uskoj haljini sa prorezom na grudima, koja je istakla njenu savršenu figuru, a to je ukombinovala sa papučama čija je cena 700 evra.

Novak je na sebi imao farmerke, belu majicu i teksas košulju.

Fotografije možete pogledati u tekstu.

(Telegraf.rs)

Video: Novak i Jelena Đoković stigli na koncert Nika Kejva!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA