Marija Šerifović potpisala ugovor vredan 10.000.000 dolara sa ocem malog Maria: "Može da me tuži"

 
A. M.
A. M.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 3

Evo kako je mali Mario dobio ime

Tokom još jednog izdanja emisije "Amidži šou" Ognjen je ugostio Mariju Šerifović.

Njihova glavna tema bio je pevačicin šestomesečni sin kog ona voli iz sveg srca i to uvek ponosno ističe.

Naravno, sve je zanimao otac malog Maria.

Marija je, ipak, priznala da nikada neće obelodaniti identitet tog čoveka, budući da bi u tom slučaju bila papreno kažnjena.

- To su stvari o kojima ne mogu i ne smem da govorim, zbog svih ugovora potpisanih, jer se nikad ne zna da li će ovo nekada neko da prevede, a onda da me tuži za deset miliona dolara, a možda je i više. Strašan je dasa, Evropejac  - rekla je Marija.

Na pitanje kako je odlučila da sinu da ime Mario, Marija se prisetila.

- To jutro u bolnici, pošto sam želela što pre da dođem do dokumenata, dolazili su na svakih pet minuta:"Kako se zove dete, hoćete li reći?!". Svi gledamo u dete, kako se zove, neko je izgovorio Mario i kraj priče - rekla je ona, a potom priznala da će svom sinu biti najveći oslonac i podrška, čime god on želeo da se u životu bavi.

- Rekle su mi prijateljice, ženetine i babetine u mom krugu, rekle su mi:"Ne izgovaraj previše, kosmos sve čuje". Neka bude zdravo, pametno i pošteno biće. Što se mene tiče, može da bude i doktor nauka i vulkanizer. Ako bude doktor nauka, živeće na Beverli Hilsu, a ako bude vulkanizer, kupiću mu ceo Tošin bunar! Trudiću se da ga čujem, vidim, osluškujem njegove potrebe i budem njegov oslonac - rekla je pevačica.

- Šta god da odluči da bude ja ću ga podržati. Ako bude doktor nauka živeće na Beverli Hilsu, a ako bude mehaničar kupiću mu ceo Tošin bunar - rekla je duhovito Marija i sve oduševila.

Ognjen je predložio šaljivo da odmah sada ugovori brak sinu i pita je da li ga je rezervisala za neku ćerku svojih prijatelja.

- U dogovorenim brakovima se kupuju mlade jel tako? E pa kod nas će se kupovati mladoženja - bila je jasna pevačica nakon čega ju je publika nagradila aplauzom.

(Telegraf.rs)

Video: Vrele 62 sekunde Milice Pavlović u ubitačnom kostimu!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bora

    19. jun 2024 | 06:22

    Marija, BABO, skloni se i ne pojavljuj se u javnost ti o tvoj BABO, dogurala si mnogo, gubi se da te vise ne cujemo...

  • Kiza

    20. jun 2024 | 00:09

    Pa on i jeste kupljen.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA