Evo gde je pobegla Aleksandra Mladenovic nakon raskida sa dečkom: "Ne mogu više ovaj pritisak!"

 
A. M.
A. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Tu je bila i Vanja Mijatović

Aleksandra Mladenović nedavno je raskinula višemesečnu vezu sa dečkom Darkom Dobričaninom.

Ona se nakon toga bacila se na opremanje stana od 150.00€ !

Tako je pre nekoliko dana posetila jedan salon namestaja u kome je razgledala krevete, a sve to zabelezili su predstavnici sedme sile sa kojima se popularna pevacica našalila na svoj račun.

- Otvorite ovaj krevet da se sakrijem od svih, ne mogu ovaj pritisak- rekla je pred svima Mladenovićka , koja je sve nasmejala.

Pored popularne pevacice na otvaranju salona nameštaja "Tapos" bili su i Vanja Mijatović koja je istakla da bi više ulazila u rijaliti.

- Ja sam bila kratko, ali ja sam znala da ja nisam za taj format i da ću biti kratko. Ne kajem se uopšte što sam ušla, tada je bila "Farma". Ja sam uživala, ništa mi nije bilo teško, ni bunar, ni da vadim vodu iz bunara. Baš mi je bilo lepo iskustvo, ali ne bih ušla ponovo jer jednostavno nisam za taj format - iskrena je Vanja.

Ćerka Sonje Vuksanović i Željka Šašića, Sofija bila je jedan od vip zvanica koja je tom prilikom demantovala glasine da je u vezi sa jednim mladim glumcem.

- O privatnom životu ne govorim, ne znam šta se šuška, ali to nije istina. To su sve moji drugari i prijatelji sa kojima se družim - rekla je Sofija.

Maja Nikolić je ovom prilikom priznala da njen krevet nikada nije prazan.

- Ja sam žena koja nikada nije bila sama, volim duge veze. Sve veze su mi bile duge. Nikada se nisam udavala da bih se razvela, ali ako dođe do razlike u karakterima, onda moraš da se razvedeš .

Nema sumnje da su tog dana poznati uzivali u koktelu povodom otvaranja prestiznog salona namestaja "Tapos".

Video: Milica Todorović napravila ludilo na proslavi rođendana Jelene Đoković

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aca

    19. jun 2024 | 06:33

    Koji je ovo po redu dečko,mala je zaljubljive prirode,izgleda...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA