Kakva je frajerčina Novak Đoković na fotki sa Slađom Delibašić! Srela ga, pa oduševljeno poručila ovo

 
A. M.
A. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Mnogi su se oduševili

Slađa Delibašić je objavila fotografiju na svom Instagram profilu i oduševila mnoge.

Ona je ispozirala sa našim najboljim teniserom Novakom Đokovićem koji je bio u nonšalntnom izdanju - raskopčana košulja, bradica "od tri dana" i široki osmeh.

Kraće rečeno, pravi frajer.

"Moj zemljak", napisala je Slađa, aludirajući na korene Đokovića koji između ostalog idu sa Kosova, a ona je rođena u Kosovskoj Mitrovici.

Komentari ispod objave su bili prepuni emotikona srca, kao i lepih želja i pozdrava za oboje, a bilo je i nekoliko komentara u kojima je pisalo "i moji zemljaci".

Inače, Novak Đoković ići će na Olimpijske igre u Parizu ove godine, što je potvrdio i Olimpijski komitet Srbije preko svojih javnih glasila.

Naime, mnogo je bojazni postojalo oko Novaka Đokovića, odnosno, da li će biti spreman za Pariz nakon što je doživeo povredu na Rolan Garosu.

Odmah je operisan u Parizu, dok je Vimbldon upitan, nekako je odmah postojala šansa da se nađe na Olimpijskim igrama, dok je sada stigla samo potvrda.

Takođe, on se sinoć, 17. juna dohvatio mikrofona, pa zapevao svojoj Jeleni na njenoj rođendanskoj zabavi, a kako je to izgledalo, pogledajte na snimku ispod:

(Telegraf.rs)

Video: Milica Todorović napravila ludilo na proslavi rođendana Jelene Đoković

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA