"Pola stvari se ne sećam": Tamara Milutinović sumirala utiske sa svadbe, pa otkrila ko je za nju kolega broj 1

 
A. Š.
A. Š.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

I ona je, priznaje, bila pod euforijom, te ne krije da se osetila malo izgubljeno tog dana

Pevačica Tamara Milutinović i fudbaler Darko Jevtić su nedavno izgovorili sudbonosno "da", a sada je podelila utiske sa jednog od najvažnijih dana u svom životu.

- Bilo je jako lepo. Svi su bili na nogama sve vreme. Mi smo već venčani godinu i po dana, ali ovo je bilo venčanje pred Bogom što nam je bilo najvažnije. Posebno mi je drago što je moja ćerka bila tu i što mi je posebno drago sve vreme je pevala - rekla je pevačica.

I ona je, priznaje, bila pod euforijom, te ne krije da se osetila malo izgubljeno tog dana.

- Mnogo je tu ljudi bilo i mnogo posla oko organizacija, pa sam bila malo pogubljena i nekako pola stvari se ne sećam - otkrila je ona.

Brojne kolege sa estrade su prisustvovale i uveličale taj dan, te je otkrila čije joj je prisustvo najviše značilo.

- Značilo mi je da vidim kolege, a ime koje bih izdvojila je Uroš Živković koji je naravno broj jedan na mojoj listi - rekla je Tamara u emisiji "Puls Srbije".

Podsetimo, Tamara se vratila na scenu nakon pauze koja je trajala malo duže od godinu dana, a povod je bio najlepši mogući - zbog trudnoće i rođenja ćerkice Emili.

Međutim, sada je došlo vreme da se ponovo posveti muzici, a to je učinila na najbolji način - objavljivanjem nove pesme "Cakum pakum" i spota za istu, čime je oduševila ljude.

Kako se da zaključiti po komentarima, Tamara je i te kako nedostajala, a vratila se lepša nego ikada.

"Tooo, mama, ovako se kida!", "Kakva pesma, bravo ženo", "Prelepa si, o glasu da ne pričam", "Evo ga hit, svaka čast celoj ekipi", "Ma ti si pravi paketić, od glasa do stasa", samo su neki od brojnih komentara.

- Dragi moji ljudi, došlo je vreme za "povratak". (smeh) Najlepše životne stvari su mi se dogodile za ovih 15 meseci koliko sam bila "na pauzi" od scene i posla, iako mi koji živimo muziku zapravo ni tada nigde ne odlazimo niti se povlačimo. No, sada je došlo vreme da se muzici ponovo posvetim maksimalno i verujte mi da ni ne znate koliko sam vas se uželela, a ne ide da se posle duže pauze vraćam praznih ruku... U to ime, sa ogromnim zadovoljstvom vam predstavljam moju novu pesmu "Cakum pakum". Dali smo sve od sebe da vam donesemo nešto dobro i drugačije, da vas "Cakum pakum" nosi i vozi ovog leta baš kao što je mene od trenutka kada sam je čula. Neću mnogo da pričam, vi ste ti čiji sud je jedini važan i čije komentare jedva čekam! Voli vas Tamara - poručila je pevačica.

(Telegraf.rs)

Video: Zaklela se fudbaleru na ljubav pred Bogom u najvećem Hramu u Srbiji: Udala se Tamara Milutinović

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA