Najzgodnija žena fudbalera se skinula i pokazala stomak 25 dana od porođaja! Niko ne veruje da je ovo stvarno

 
A. Š.
A. Š.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Prelepa manekenka oduševila mnoge

Supruga fudbalera Filipa Đorđevića, manekenka Jovana Đorđević Švonja, porodila se 24. maja i na svet "donela" treće dete, dečaka.

Jovana se porodila u bolnici u Italiji, u Rimu, a sada je putem Instagrama podelila fotografiju, te je pokazala kako izgleda 25 dana nakon porođaja i oduševila mnoge.

Tim povodom je i dobila pohvale na pomenutoj mreži, te je jedna korisnica zamolila za recept kako vratiti ravan stomak posle porođaja.

- Drage moje mame, recept ne postoji. Priroda mora da odradi svoje i da matericu i sve ostale organe koji su se 9 meseci "gužvali", i bebi ustupili svoje mesto, vrati na početni položaj. Kod nekih majki taj proces je nešto brži, kod nekih sporiji. U mom slučaju, u sve tri trudnoće, stomak mi je ubrzo nakon porođaja naizgled vratio svoj pređašnji "oblik", verovatno zaslugom dobre genetike i dugogodišnjih treninga. Kažem "oblik" jer sam sigurna da jednostavno nije moguće da se materica i svi ostali organi za tako kratko vreme vrate, ali sigurno da jak trbušni zid u svemu tome odigra svoju ulogu - istakla je zgodna manekenka, pa dodala:

- Takođe mislim da izgled u ovom trenutku nije presudan i da nema ni potrebe, ni poente opterećivati sa vraćanjem u formu. Prethodni stori sam okačila jer pored toliko neugodnih stvari sa kojima se, sigurna sam, svaka porodilja susreće (problemi sa dojenjem, neispavanost, hormoni koji divljaju, telo puno vode, preosetljivost u svakom smislu, iracionalni i racionalni strahovi) ja sam, eto, jedno malo zadovoljstvo pronašla u tome što mi se bar stomak polako vraća na svoje bez ikakve želje da druge žene obeshrabrim - napisala je Jovana.

Inače, manekenka je lepe vesti uspešno krila na početku, a onda je sama odlučila da je krajem prošle godine i podeli sa svojim pratiocima na Instagramu.

Podsetimo, Jovana i njen suprug fudbaler već imaju dvoje dece, ćerku i sina.

(Telegraf.rs)

Video: Ceca stigla u Nemačku da bodri Orlove: "Zet mi je naravno omiljeni..."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA