Vrele 62 sekunde Milice Pavlović u ubitačnom kostimu! S muškarcem koji se pojavio na bini deli posebnu "tajnu"

 
E. J.
E. J.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Odličan koncert u novosadskom Spensu je iza nje

Milica Pavlović održala je sjajan koncert u novosadskom Spensu, a po komentarima se da zaključiti da je publiku baš oduševila kostimima na koje je navodno dala čak 50.000 evra!

U jednom od njih vatreno je izvela svoju novu pesmu "Gospode moj", a minut performansa tokom ove pesme privukao je naročitu pažnju.

Sa njom je na bini bio i Filip Pat koji je maestralno odradio svoj deo posla i pobrao simpatije publike, a zanimljivo je to da Milica i on dele i jednu lepu zajedničku "stvar".

Naime, Filip je bivši muž Leontine Vukomanović koja, inače, Milicu poznaje još iz vremena kada je bila klinka i pre takmičenja u "Zvezdama Granda".

Regionalna muzička zvezda je pre učešća u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda" snimila pesmu "Dođi", koju je na poklon dobila upravo od Leontine koja joj je još tada prorekla blistavu karijeru i bila je sigurna da će Pavlovićeva postati velika zvezda.

Snimak koji je privukao pažnju pogledajte u videu na početku teksta.

Inače, Milicu nakon Novog Sada čeka koncert u zagrebačkoj Areni 21. juna, a za tu noć je za tamošnju publiku spremila potpuno nove kostime koji će, nesumnjivo, opet privući pažnju.

(Telegraf.rs)

Video: Milica Pavlović o druženju sa JK: "Teško će ona da me zameni!"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA