Potukla se dvojica muškaraca, u sve se umešao Kristijan Golubović! "Sreća pa nisam imao utoku"

 
N. L.
N. L.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Goluboviću je donedavno bio zabranjen ulazak u Hrvatsku

Dva muškarca potukla su se u ponedjeljak na hvarskoj rivi, a u čitavi sukob umešao se i Kristijan Golubović.

Naime, kako piše hrvatski "24sata", uz video koji su objavili, Golubović se umešao kako bi razdvojicu dvojicu muškarca koji su se sukobili.

- U tuči je ulčestvovao Ivan Giljanović, više puta osuđivani pripadnik splitske kriminalne scene. Kasnije je Kristijan Golubović, koji je Giljanovićev gost, smirio situaciju - reako je očevidac.

O obračunu na rivi pričali su i na snimci, koju je Giljanović u ponedjeljak objavio na TikToku. Obojica su se u pratnji prijatelja i dece vozili gliserom.

@profesorgiljoelpatron #fyp #giljo #profesor #elpatron #prgavafamilija❤️💙💪🏻 #balkantiktok #idemonanajjace #hvarcroatia @Kristijan Golubovic official ♬ original sound - profesorgiljoelpatron

U videu Giljanović žali što nije imao pištolj.

Giljanović: "Malo, znači uvek je akcija, malo jedemo malo udaramo hahaha. Sreća pa nisam ima utoku, ostavia sam je kod kuće. Da sam ima bio bi ga zbušio, ozbiljno ti govorim."

Goluboviću je donedavno bio zabranjen ulazak u Hrvatsku. Čim je zabrana istekla doputovao je prvo u Zadar, pa u Split, a na kraju se našao s Giljanovićem na Hvaru.

(Telegraf.rs)

Video: Kristijan Golubovic kao vitez

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA