Jovana Jeremić u ovoj haljini došla u manastir: Na mrežama su joj mnogi zamerili, ona poručila samo jedno

 
A. Š.
A. Š.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 5

Mnogi su kritikovali stajling koji je voditeljka odabrala za ovu priliku

Voditeljka Jovana Jeremić posetila je manastir Rajinovac nadomak Grocke, te je ponovo privukla pažnju, ali ovoga puta odabirom stajlinga za ovu priliku.

Jovana je podelila fotografiju na Instagramu na kojoj se nalazi sa ocem Serafimom uslikanoj u porti manastira, ali su mnogi prokomentarisali njenu haljinu.

Ona je obukla dugu crvenu haljinu sa golim ramenima, što nije prikladno za dolazak u svetinju, te su joj to neki zamerili.

- Ako je Bog sa tobom i Bog uz tebe, ko može onda protiv tebe? Otac Serafim. Duša traži svoju hranu. Kao sto brinemo o svom izgledu, kao sto ga krepimo svakog dana, tako je neophodno da nahranimo i naše duše. Telo je samo kuća gde duh obitava. Moje jutro je Jutro sa dušom. Zato je na meni da vas podsecam da brinete o svom duhu, da ga ne date. Ne dajte da se ribari ljudskih duša hvale svojim ulovom, već uvek ostanite nedokučivi, svoji, na braniku svoje borbe - napisala je ona u opisu fotografije.

"Tako obucena nije prikladno pred svjetovno lice", "Sve je to lepo, ali da li se ovako dolazi u manastir?", "Haljina je lepa, ali ne za manastir", nizali su se komentari.

(Telegraf.rs)

Video: Prva izjava Jovane Jeremić i Dragana nakon velikog požara u pogonu: "Imali smo najavu da će se..."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA