Mia i Darko uzvratili Vesni Đogani nakon poniženja na nastupu: Otkrili savet koji su dobili od Cece Ražnatović

 
A. Š.
A. Š.
 
 
Čitanje: oko 3 min.
  • 0

Mladi pevači su prokomentarisali neprijatnu situaciju sa starijom koleginicom Vesnom Đogani

Mladi pevači Mia Smiljanić i Darko Gjorgjeski doživeli su veliku neprijatnost na nastupu koji su nedavno održali, i to zbog starije koleginice Vesne Đogani, koja je pokušala da ih "spusti" na istom.

Vesna je na neprijatan način prozvala mlađe kolege i prekinula njihov nastup, zbog čega joj Mia i Darko nisu ostali dužni, te su sada prokomentarisali Vesnu, ali i progovorili o njihovoj odnosu koja je nastala tokom takmičenja u "Zvezdama Granda".

- Nismo se čuli sa Vesnom, niti planiramo. Sa njene strane to što se desilo na nastupu nije bilo kolegijalno i ljudski. U najkraćim crtama pokušala je da nas ponizi, izašla je na binu i rekla je da je ovo da nije svadba, već diskoteka. Na njene reči neko je apludirao, a neko gledao u šoku. Ne želimo da širimo ovu priču, jer želimo da zadržimo dostojanstvo - rekli su Mia i Darko, pa progovorili o šuškanjima da su u romansi koja je navodno počela na takmičenju "Zvezda Granda", gde im je Ceca Ražnatović bila mentorka:

- U kontaktu smo i dalje sa Svetlanom Cecom Ražnatović, koja nam je dala savet: "Jedan je život" . Čestitala nam je i na pesmi. Što se tiče nas, mi provodimo po ceo dan zajedno - rekli su mladi pevači za Kurir.

Podsetimo, kako je za Telegraf ispričao očevidac iz kluba, Vesna Đogani je na najružniji način prozvala mlađe kolege i prekinula njihov nastup.

- Sve je počelo jako veselo i veče su otvorili Mia i Darko, pevali sat vremena, pa iza njihovog bloka nastavili su Vesna i Đole. Posle njih na scenu su se ponovo vratili Darko i Mia, a pred sam kraj njihovog drugogo bloka, na molbu gosta i gazdin pristanak, njih dvoje su sišli do separea do bine i nastavili da "dižu atmosferu" među publikom. Kako su "gađali" dobre pesme, bilo je i bakšiša, što je očigledno Đoganijeve iznerviralo - započeo je izvor.

Kako je dalje naveo, iako su Mia i Darko "atmosferu" doveli do ludila, nisu planirali da uđu u termin svojih kolega, Vesna je napravila potez koji je mnoge iznenadio, pa čak i iznervirao.

- Kako su gosti zahtevali još pesama od njih dvoje, Vesna i Đole su polako izašli na scenu i zahtevali od njihovog klavijaturiste da prekine, na šta mu je klavijaturista vrlo pristojno rekao da završavaju samo da otpevaju pesmu i kako dolikuje, zahvale se gostima. U tom momentu, Vesna uzima mikrofon i na najmizerniji način pokušava da spusti iponizi svoje mlađe kolege, iz samo njoj poznatog razloga: "Hvala, hvala, idemo dalje, ipak smo u diskoteci, a ne na svadbi", dobaacila je Vesna na svom mikrofonu.

Neverovatno ponižavajući Vesnin potez ostavio je ceo klub u šoku, a njen mlađe kolege su joj svojim reakcijama "održale čas pristojnosti, ali i kolegijanosti".

- Mia i Darko, nisu reagovali na prozivku i vrlo kulturno i fino su postupili. Sišli su sa bine, a publika je ostala u šoku. Nakon svega, po Vesninom potezu bilo je jasno šta joj je smetalo, jer je svoj blok nastavila upravo u smeru u kojem su čitavo veče vodili Darko i Mia, te nastavila da peva narodnjake koje su oni pevali - završava naš izvor.

(Telegraf.rs)

Video: Uroš Živković na promociji svog albuma: "Počeo sam da radim sa 15 godina, bilo je teško..."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA