"Važni dani za moju Milenu": Radoš Bajić objavio sliku supruge: "Idemo dalje"

 
M. K.
M. K.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Radoš Bajić se oglasio na svom Instagram nalogu

Supruga glumca i reditelja Radoša Bajića, Milena Bajić vodila je najtežu životnu bitku sa rakom dojke, o čemu je glumac svojevremeno pričao.

Sada se Radoš oglasio putem mreža, uz dirljiv opis, koji je uputio upravo svojoj supruzi.

- Moja Milena…Juče i danas su bili posebno važni dani koji su se Božijom voljom završili kako treba…Idemo dalje…R - stoji u glumčevoj objavi.

- Sve je u redu hvala Bogu. Imali smo neke važne dane za nas. Milena je dobro, pa vidite li kako je lepa?! Svi znaju koliko mi porodica znači, eto tako došlo mi da joj uputim lepe reči - rekao je Radoš za Blic.

Podsetimo, Radoš Bajić već pet decenija uživa u skladnom braku sa svojom suprugom, koja se gotovo nikada ne pojavljuje u javnosti.

Kako je ranije pričao, sa njom je počeo od nule i jedno drugom su snažna podrška. Milena se borila sa opakom bolešću, a Radoš je sa njom proveo 288 dana na onkologiji.

- Ja sam suprug žene koja je bila obolela od raka dojke, a iskreno želim da ohrabrim sve majke, sestre, supruge, ćerke, bake i da im kažem da na kraju tunela ima svetla. I Radojka je u seriji nastavila da živi, kao što je i moja supruga Milena. Dvesta osamdeset osam dana sam sa njom proveo na beogradskom Institutu za onkologiju, pomažući joj u grozničavoj i teškoj borbi. Iako sam uvek čuvao svoj privatni život kao oazu, u dogovoru sa suprugom i decom, odlučio sam da izađem pred javnost sa svojim iskustvom zarad svih onih žena kojima treba pomoć - rekao je on svojevremeno za medije.

(Telegraf.rs)

Video: Sloboda Boda Ninković o "Herojima Halijarda"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bole

    12. jun 2024 | 00:20

    Gospodin čovek.Ovako se čuvaju porodica i prave vrednosti.Ne kao Ristovski

  • Ljudina

    11. jun 2024 | 23:36

    Divna vest, divan čovek i suprug. Ovo je smisao ljubavi !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA