Tea Tairović za 20 minuta rasprodala sve barske stolove za koncert u Beogradskoj areni! Nastao haos na mrežama

 
E. J.
E. J.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Ovo je ubedljivi rekord

Svi barski stolovi za koncert Tee Tairović u Beogradskoj areni "planuli" su u prvih 20 minuta od trenutka kada su karte zvanično puštene u prodaju što se desilo danas, 10. juna, u podne!

Ovo je ubedljivi rekord kada je reč o prodaji karata za koncerte domaćih izvođača u areni u Beogradu, a informacija je kao "bomba" odjeknula i na svim društvenim mrežama.

"Tea Tairović u roku od 20 minuta rasprodala sve stolove, a kako je prodaja krenula vrlo brzo ostatak i ostatak Arene. Dokaz da se trud i rad uvek isplate", "Otišli svi barski stolovi... Neka gori Beograd", "Ali što je Tea Tairović za manje od 20 minuta rasprodala barske stolove... Svaka čast na rekordu", "Što ne mogu da kupim kartu za barske stolove? Je l' moguće da je sve otišlo za manje od pola sata?", "E to je zvezda, bez najave na sva zvona", samo su neke od reakcija na društvenim mrežama.

Tea Tairović koncert Privatna arhiva

Podsetimo, Tea je u druženju sa medijima povodom izlaska svog 3. studijskog albuma "TEA" od strane više medijskih ekipa upitana hoće li praviti više od jednog koncerta u Beogradskoj areni, ali je svima dala, sudeći po tome kako su karte počele da se prodaju, više nego skroman odgovor.

Kako je rekla, ne smatra da je jedna puna Arena za potcenjivanje, ali se prema prvim reakcijama čini da je broj onih koji žele da prisustvuju njenom koncertu daleko veći.

Koncert u Beogradskoj areni zakazan je za 21. septembar u 21 čas, što će biti i početak njene regionalne turneje pod nazivom "Neka gori Balkan".

Karte se mogu kupiti onlajn putem na sledećim linkovima

https://tickets.rs/event/tea_tairovic_13512 i gigstix.com, kao i fizički u gradovima i na lokacijama koje možete videti na linku u nastavku Prodajna mesta - GIGS TIX Srbija - gigstix.com

(Telegraf.rs)

Video: Pevačica rešila da proslavi veliki uspeh albuma na originalan način: Kod Tee Tairović nema šta nema

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA