Ljilja Jorgovanović razotkrila pravo lice Milice Pavlović: "Ona je opasna ženska, brižljivo krije svoju..."

 
E. J.
E. J.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Milica je ostala oduševljena kada je čula Ljiljine reči, pa je istakla da joj je velika čast i zadovoljstvo što saradjuju već dugi niz godina

Regionalna muzička zvezda Milica Pavlović je poslednjih nekoliko nedelja okupirana promocijom svog EP-a "Milijarda" i pripremama za predstojeće koncerte, 15. Juna u Novom Sadu, odnosno 21. Juna u Zagrebu.

Tim povodom je gostovala u emisiji "Zvezde Granda specijal", gde je sa voditeljskim parom Vesnom Milanović i Sinišom Medićem razgovarala na razne teme, ali se podsetila i na svoje početke u muzičkom takmičenju.

U okviru emisije je kratki intervju dala i Ljiljana Jorgovanović, koja važi za jednog od najboljih tekstopisaca današnjice, sa kojom Milica sarađuje već sedam godina.

Kako je Ljilja istakla, Milica je "opasna ženska", da voli sa njom da radi jer je pametna i da je inspiriše da za nju piše tekstove kakve je napisala za neke od najvećih zvezda na ovim prostorima.

- Ja kod Milice volim što je pametna i tu osobinu cenim što ume da kad joj se nešto ne dopadne ili ima neku primedbu, ume da sačeka onih deset sekundi pre nego što to izrekne. Ona izgleda bajno, ne znam da kamera nekog toliko voli, koliko voli nju. Ona je stvarno rasna ženska. I naravno, svidja mi se što je kulturna, što je vaspitana, što je patrijahalna negde, a onda i moderna sa druge strane. Ona uopšte ne pada u nesvest kada joj se nešto dopadne, ona samo to registruje i zapravo se bacamo na ono što joj se manje dopada. Ona podiže lestvicu svojim jezivim angažmanom, obraća pažnju na svaki detalj u svojoj karijeri i upozorava svoje kolege da ne budu lenji, ona je smrt za lenjivce. Taj trud treba poštovati - rekla je Ljilja, a zatim je napravila i osvrt.

- Meni je posle njenog pravog albuma bilo jasno da ona ima zdrave ambicije, a ja zdrave ambicije volim. Ja u nju imam poverenja, opasna ženska. Iako ima tu i ranjivosti, kao što inače važi za one žene za koje važi i da su jako opasne. One imaju tu ranjivu crtu koju brižljivo kriju. Ja ću raditi Milicu ozbiljnije, kako sam radila neke od najvećih zvezda ovde, znači potpuno do kraja - zaključila je Jorgovanovićeva.

Milica je ostala oduševljena kada je čula Ljiljine reči, pa je istakla da joj je velika čast i zadovoljstvo što saradjuju već dugi niz godina.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA