"Imala sam čast da pevam pre njega": Naša pevačica govorila o Tomi Zdravkoviću, pa otkrila dugo čuvanu tajnu

 
A. Š.
A. Š.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

"Mogu uvek da ustanem kada spomenem njegovo ime", rekla je ona

Pevačica Zorica Marković Keva učestvovala je u rijaliti programima "Farma" i "Veliki brat", a sada je u mestu Umka, gde živi sa suprugom Simom i ćerkom.

Nakon duge medijske pauze, ona je govorila na brojne teme, ali je i ispričala anegdote koje je doživela sa pokojnim Tomom Zdravkovićem.

Govorila je o filmu ''Toma'', ali otkrila da li ima istine u priči da je bio zaljubljen u Silvanu.

- Poznavala sam, radili smo zajedno. Imala sam veliku čast i ludu sreću da pevam pre njega, sećam se bila je turneja ''Miss leta '86 kao Zorica Marković Zorma. Tamo mi je bilo umetničko ime. Da li je bio zaljubljen u Silvanu to zaista ne znam. Mogu uvek da ustanem kada spomenem njegovo ime. Bila mi je čast da popunim program pre njega, zaista. Svakako sa njegovim bratom Novicom sam se više družila, radili samo zajedno, bila sam kafanska pevačica - rekla je ona, pa dodala:

- Toma je bio boem, 90% oko Silvane je romansiraon. Bio je široke ruke, niko pored njega nije mogao da plati piće. Što se tiče priče da je bio ženskaroš, ja ga iskreno ne znam kao takvog. Miss leta, toliko devojaka prelepih, ne sećam se da je bilo koju pogledao. Više je voleo druge, nego samog sebe.

Zorica je otkrila i Tominu tajnu, te ispričala kako je Zdravković mnogima pokazao kako se voli svoja publika.

- Koncert u Somboru, svi došli zbog njega. Organizatori čupaju kosu sa glave, šta će ako se ne pojavi. On je bio sve vreme u bolnici, na VMA, pogoršalo mu se zdravstveno stanje. Skupljaju se ljudi, on je glavna zvezda. Pokojni Bata Avramov, nije mu dobro. Samo vidiš, Toma uzeo taksi, pobegao iz bolnice i dolazi u Sombor. Pobegao je da bi ispoštovao koncert i sve te ljude koji su došli da ga slušaju. To je živa istina, to malo nas zna - zaključila je Keva za Blic.

(Telegraf.rs)

Video: Otkriven spomenik Tomi Zdravkoviću u Skadarliji

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA