Aneli Ahmić napustila Elitu zbog trudnoće: Otkriveno u kom je mesecu

 
N. L.
N. L.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 1

U ranim jutarnjim satima posetila ginekologa

Aneli Ahmić danas je, dva dana nakon saznanja da je u drugom stanju napustila Elitu jer je bila kod ginekologa na pregled.

Aneli je, naime, otišla na lekarski pregled kod ginekologa nakon što je u ponedeljka u toku specijalne emisije odradila test za trudnoću i saznala da je u drugom stanju sa Markom Janjuševićem Janjušem.

Aneli je u ranim jutarnjim satima posetila ginekologa i saznala da je u šestoj nedelji trudnoće, tačnije da je u drugom mesecu i da su joj svi rezultati u najboljem redu.

Podsetimo, ekipa Telegrafa juče je, 4. juna, posetila naselje i kuću u kojoj žive Janjuševa supruga Ena i ćerka Kruna.

Čitavu javnost, stanare Bele kuće, ali i same aktere su iznenadile vesti da je Aneli Ahmić u drugom stanju i da čeka dete sa Markom Janjuševićem Janjušem, te je tim povodom ekipa Telegrafa posetila naselje u kom živi njegova bivša partnerka Ena sa ćerkom Krunom.

Dve gospođe koje smo sreli u ulici su nam otkrile da su tek saznale da je Aneli u drugom stanju.

- Znači biće beba. Ne znam šta će joj on, ima dete sa bivšim, napustio je, otišao drugoj, šta će joj?! Šta su oni sve jedno drugom govorili, to je katastrofa. A što se tiče kuće, on nema ništa tu, to je ženina kuća. Janjuš je dobar čovek, on za sebe ne valja, i to što voli žene, to je drugi problem - rekle su nam komšinice.

Jedna gospođa koju smo zatekli u blizini Enine kuće, bila je iznenađena zbog novih vesti, ali nije imala komentar.

Porazgovarali smo i sa jednim komšijom koji je je takođe tek saznao za Anelinu trudnoću.

- Pa šta ako je trudna? Trudno dete, pa neka je. Nije Janjuš loš, kada je komšiluk u pitanju, a sada tamo šta se dešava... Zatvoreni su, nije kao u zatvoru, ali mora nešto. Dobar je dečko, okej i sa komšilukom, javljao se. On voli ovo dete (Enu prim.aut.), a sad što su se njih dvoje razveli, to je njihovo. Ali ona neće da se pomiri sa njim, to znam - rekao nam je stariji gospodin.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Muškarac

    5. jun 2024 | 15:10

    "To što voli žene, to je drugi problem". Zašto je problem kad muškarac voli žene? Treba li da voli muškarce da mu ne prebacujete?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA