"On tu nema ništa, to je Enina kuća!" Ispred doma Janjuševe bivše zatekli smo ženu koja je otkrila šok detalje

 
A. Š.
A. Š.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Komšije govorile na aktuelnu temu

Čitavu javnost, stanare Bele kuće, ali i same aktere su iznenadile vesti da je Aneli Ahmić u drugom stanju i da čeka dete sa Markom Janjuševićem Janjušem, te je tim povodom ekipa Telegrafa posetila naselje u kom živi njegova bivša partnerka Ena sa ćerkom Krunom.

Dve gospođe koje smo sreli u ulici su nam otkrile da su tek saznale da je Aneli u drugom stanju.

- Znači biće beba. Ne znam šta će joj on, ima dete sa bivšim, napustio je, otišao drugoj, šta će joj?! Šta su oni sve jedno drugom govorili, to je katastrofa. A što se tiče kuće, on nema ništa tu, to je ženina kuća. Janjuš je dobar čovek, on za sebe ne valja, i to što voli žene, to je drugi problem - rekle su nam komšinice.

Jedna gospođa koju smo zatekli u blizini Enine kuće, bila je iznenađena zbog novih vesti, ali nije imala komentar.

Porazgovarali smo i sa jednim komšijom koji je je takođe tek saznao za Anelinu trudnoću.

- Pa šta ako je trudna? Trudno dete, pa neka je. Nije Janjuš loš, kada je komšiluk u pitanju, a sada tamo šta se dešava... Zatvoreni su, nije kao u zatvoru, ali mora nešto. Dobar je dečko, okej i sa komšilukom, javljao se. On voli ovo dete (Enu prim.aut.), a sad što su se njih dvoje razveli, to je njihovo. Ali ona neće da se pomiri sa njim, to znam - rekao nam je stariji gospodin.

Podsetimo, ispred porodične kuće nismo zatekli nikoga, a jedan komšija nam je otkrio da je Ena otputovala sa ćerkom van Beograda.

- Janjuš je tu pre živeo, više ne. Sedam dana pre nego što je ušao u Elitu, bio je kod njih. Ena nije ovde sada, nema ni njenog auta, ni automobila njene majke. Ona ne reaguje ni na šta, sigurno takve stvari neće da komentariše. Takva je, tvrdoglava je, šta ona zacrta, nema šanse da promeniš. Ne želi time da se bavi, nju to ne interesuje - rekao nam je jedan komšija i dodao:

- Janjuš i ona su bili u kontaktu. Ostali su u dobrim odnosima zbog deteta, ali nisu u braku zvanično, razvedeni su, nisu čak ni u vezi. Možda on nju i voli, ali znam da od toga nema ništa, pogotovo sada. Ena je bila sa ćerkom na putovanju, došla je pre nekoliko dana - rekao nam je jedan komšija.

Žena iz obližnje zgrade potvrdila je priču da je bila van grada.

- Otišla je sa ćerkicom na putovanje, nisam ih videla dugo, ne znam da li su se vratile - istakla je ona.

(Telegraf.rs)

Video: Milica Pavlovic će za sedam dana potrošiti 50.000 evra

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA