Sve će prštati od luksuza: Milica Pavlović će potrošiti 50.000 evra za samo dva dana...

 
N. L.
N. L.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Nastavak njene koncertne turneje “Lav” će se prvo desiti koncertom koji je zakazan za 15. Jun u Novom Sadu

Regionalna zvezda Milica Pavlović poslednjih nekoliko nedelja vredno i predano promoviše svoj EP “Milijarda”, koji je već zabeležio veliki uspeh, ali i užurbano radi na pripremama dva solistička koncerta koji je očekuju u narednih nekoliko nedelja.

Nastavak njene koncertne turneje “Lav” će se prvo desiti koncertom koji je zakazan za 15. Jun u Novom Sadu, a nedelju dana kasnije, 21. Juna, će održati koncert u Zagrebu.

S obzirom da je objavila nove pesme, Milica će na pomenutim koncertima nove, može se reći već hitove, izvesti po prvi put, a kako je sama otkrila, publika će imati prilike da vidi i nove vizuale i koreografije.

Sem pomenutog, Pavlovićeva je za nastavak turneje angažovala i poznatog modnog kreatora Bojana Petrovića, koji je samo za ova dva koncerta pripremio deset novih, luksuznih i skupocenih kostima.

Prilikom nedavne posete njegovom ateljeu Milica je svojim fanovima otkrila da su stigli svarovski kristali za kostime, kao i da se spremaju zaista spektakularni kostimi, a da ništa ne prepušta slučaju potvrdjuje i to što su specijalni materijali za njene stajlinge stigli iz Londona i Bejruta, dok je kreator za specijalne elastične konce kojima se ušivaju skupoceni kristali putovao do Milana.

Kako saznajemo, samo kostimi za ova dva koncerta će Milicu koštati oko 50.000 evra, ali je rešena da publiku u Novom Sadu i Zagrebu ostavi bez teksta svakim novim pojavljivanjem na bini, a kako je koncert podeljen u pet celina bila je neophodna izrada deset kostima.

Nema šta, Milica je zaista spremna da uloži sve do poslednjeg dinara kako bi njena publika bila zadovoljna.

(Telegraf.rs)

Video: Konstrakta je ovom pesmom počela nastup

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djuro

    3. jun 2024 | 17:33

    Dugo je nije bilo posle debakla od koncerta :) , Karleusina mala ;-) , jos jedna od onih ... postenih

  • Mm

    3. jun 2024 | 16:26

    Ovi botoksirani "muškarci" su jadniji i od botoksiranih silikonki.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA