Nakon tvrdnji da Aneli Ahmić čeka bebu sa Janjušem, oglasila se Sita: Nema lepe reči za njih dvoje

 
J. G.
J. G.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Evo šta je poručila...

Učesnici "Elite", Marko Janjušević Janjuš i Aneli Ahmić nedavno su rešili da svom emotivnom odnosu daju još jednu šansu, te su nakon dužeg razgovora doneli odluku da pređu preko svega i nastave romansu tamo gde su stali.

Među zadrugarima se danima spekuliše da li je Aneli u blagoslovenom stanju, nakon što je izrazila sumnju i istakla da ima simptome rane trudnoće.

Janjuš je u par navrata stavio do znanja da će biti uz Aneli ukoliko se ispostavi da je trudna, a sada se oglasila i Anelina sestra, Sita Ahmić, koja je prokomentarisala njihov odnos.

Sita je u prethodnom periodu isticala da je za njenu sestru najbolje da se u potpunosti distancira od Janjuševića, pa je priznala i da ne misli da njihov odnos ima perspektivu. Sada, kada je do pomirenja došlo, otkrila je kako reaguje na to, kao i na potencijalnu Anelinu trudnoću.

- Ne sviđa mi se ništa između njih dvoje, a sto se tiče trudnoće zaista ne znam šta da mislim. Čekam rezultate - kratko je poručila Sita za Pink.

(Telegraf.rs)

Video: Ovako je Aneli pretila Asminu: Trazim 20.000 evra i alimentaciju, zvacu ti policiju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    3. jun 2024 | 01:48

    Janjus igra rijaliti ne bi li dosao do pobede. On ne voli Aneli. Ona sa njim ne bi imala nikakvu buducnost a kamoli da rodi dete ako je zaista trudna.Janjus je ne ostvare covek, kockar , propalitet. Losa i pokvarena taktika. On samo koristi Aneli.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA