Muzičar "Yu grupe" iznenadio morbidnom izjavom, jedno ga boli: "Toni Montana je umro zbog mene ..."

 
M. K.
M. K.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Muzičar se oglasio za Telegraf

Nekadašnji bubnjar "YU grupe", Slobodan Jurišić Jura nedavno se oglasio potresnom objavom u kojoj je tvrdio da živi u kući bez struje i vode u Perlezu, a nakon oglašavanja, njegovo stanje se potpuno popravilo.

Naime, on sada uživa u ljubavi sa ženom, a tim povodom kontaktirali smo ga, kako bi proverili gde trenutno živi i kakvo je njegovo stanje.

Međutim, nakon što nam je govorio o svom finansijskom stanju, iznenadio je, pomalo morbidnom izjavom o pokjnom kolegi Toniju.

- Žao mi je Tonija Montana. Umro je zbog mene kad je pročitao kako živim. Jebi*a, imao slabo srce i umro čovek. Plakao sam ceo dan, strašno mi je žao. Hteo je da dođe kod mene - zaključuje Slobodan za Telegraf.rs

Kako sada tvrdi izvor blizak bubnjaru, njemu se javila žena koja mu je pomogla, a na kraju se između njih rodila i ljubav.

- Jura više ne krije da uživa u vezi sa vlasnicom kuće u kojoj sad živi nedaleko od Zrenjanina. Ta žena, kad je videla u kakvoj bedi je živeo u Perlezu, odmah mu se javila i ponudila pomoć. Pozvala ga je da dođe da je poseti u Banatskom Despotovcu. Njemu se kuća odmah svidela, ali i gazdarica. Ona mu je rekla da se plaši da bude sama u kući i da će joj biti puno lakše ako tu budu boravili zajedno. Ona mu kuva, sprema, sad čak vozi i njen auto. Brzo su stupili i u vezu, tako da sve puca od strasti - rekao je izvor za Kurir.

(Telegraf.rs)

Video: Mlada pevačica otkrila u kakvim su odnosima: Neprijatan susret Teodore i Eme Radujko nakon sukoba

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Steva Oluja

    31. maj 2024 | 14:40

    👌

  • Boki

    31. maj 2024 | 14:01

    Znaju oni sta se desavalo medju njima.. Ne mislim da nema neke istine u tome sto je izjavio.. Moguće je..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA