"Da ne budem pogrešno shvaćena...": Milica Pavlović otkrila koju poruku zapravo krije pesma "Ona nosi Pradu"

 
A. Š.
A. Š.
 
 
Čitanje: oko 3 min.
  • 1

Pevačica detaljnije o novoj numeri "Ona nosi Pradu"

Pevačica Milica Pavlović, progovorila je o novoj numeri "Ona nosi Pradu", te otkrila da li je ta numera zapravo autobiografska.

Milica uveliko priprema dva velika solistička koncerta, 15. jun u Spensu i 21. u Areni Zagreb, u sklopu turneje Lav, pa je tim povodom publici poklonila i nove pesme projektom "'Milijarda", a sada je govorila pomenutoj pesmi koja broji milionske pregleda na platformi Jutjub.

- Trenutno Milica zaista ne nosi "Pradu" (smeh). "Ona nosi Pradu" je pesma koja negde baš Milica na prvu, kako bih rekla, čujete taj bit, čujete energiju i bez da ja krenem da pevam, vi znate da tu pesmu izvodim ja. Poželela sam da se na ovom EP osvrnem na to moje stvaralaštvo od 13 godina, da publici dam tri nove pesme gde su zaista Milica - Milica i nešto što ja stvaram - rekla je mlada zvezda, pa dodala:

- "Ona nosi Pradu, a ja grudi gole, pa će stare rane jače da je bole", ali opet da ne budem pogrešno shvaćena, kada kažem "grudi gole", ja mislim na to da mi nije potrebno da nosim brendirane stvari, ne meni, tebi, bilo kome. Ako si ti dovoljna tom muškarcu, dovoljna si mu sa tom bojom kože, sa tvojim matičnim brojem, mestom rođenja, govorom, sa tvojim nesavršenostima, jednostavno ti si njemu dobra takva kakva jesi. Ne može da dođe tek tako neka, super, ona nosi "Pradu", ali ja imam nešto drugo i zbog toga si ti sa mnom... Ali ja sam ja - rekla je Milica u emisiji "Ekskluziv najt".

Podsetimo, Milica gotovo da se rasplakala prvi put pred kamerama, govoreći o baki i deki koje je izgubila za samo godinu dana.

Ona je pored novih projekata, tokom gostovanja na Prvoj, govorila i o privatnim stvarima, odnosno baki i deki, zbog kojih se i rasplakala.

- Znala sam nekada da se povučem, tako kada krenu malo da komentarišu da previše pričam o njima i ostalo - navela je ona gostujući na Prvoj, pa nastavila:

- Osoba sam koja je malo sklona preispitivanju, volim da, kao što kažem, popričam sama sa sobom. I onda ja dođem i kažem: Možda stvarno smeta, možda sam ja preterala što pričam o njima... I onda se probudim ujutru i kažem, meni to niko ne može da zameri zato što oni zaslužuju da ja njih pominjem do kraja života.

Kako je istakla tokom gostovanja na Prvoj, spremna je za nastavak turneje, a tim joj nije dozvolio da večeras otkrije i nove datume i mesta u kom će pevati u sklopu turneje "Lav".

- Arenu u Beogradu ocenjujem kao jako uspešnu, Arena je blistala, mi smo blistali, publika je bila zadovoljna! Sada me očekuju još dva koncerta. Imala sam svoju pauzu u januaru, jer zaista, posle 13 godina rada, i pored toga da sam u protekle dve godine izbacila dva albuma, održala koncert u Nišu... Imala sam i neke privatne stvari, nešto sa čime nisam stigla ni da se nosim, stalno sam bila u mašini, i onda sam sebi rekla: "Milice, 13 godina nisi stala", zaslužila si odmor". Sad nastavljamo punom parom i uskoro objavljujemo još neke datume turneje, pitala sam smem li sada, rekli su ne (smeh) - rekla je regionalna muzička zvezda.

(Telegraf.rs)

Video: Milica Pavlović

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA