Darko Lazić o Andreani Čekić, iznenadio izjavom: "Kume, da izvineš, al' si dobra riba...."

 
N. L.
N. L.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Andreana je nedavno uspela da rasplače Lazića i njegovu majku Baranku

Darko Lazić progovorio je o prinovi koju očekuje sa  suprugom Katarinom, ali i kumi Andreani Čekić i njenim novim pesmama.

Naime, njihov kumovski odnos koji je prosto idiličan oduvek je impresionirao javnost. On je sada izrazio oduševljenje svojom kumom zbog novih pesama koje je izdala nedavno, ali i izgleda.

- Kuma mi nikad bolje nije izgledala, i nikad bolje nije pevala, i nikad bolje pesme nije imala, ni spotove - započeo je on i dodao:

- Znaš kada sam je nazvao, kada sam odgledao na miru onako sve i rekao sam: "Kume, da izvineš, al si dobra riba u spotu, ne mogu da verujem. Znači vrh, ma vidi, moja kuma, nema šta da se priča, reči su suvišne... - rekao je Lazić za Toxic TV.

Podsetimo, Darko Lazić nedavno je u svom domu upriličio privatno veselje, a njegova kuma, pevačica Andreana Čekić uspela je da rasplače njegovu majku Branku.

Naime, privatni snimka sa proslave Lazića sada je isplivao na mrežama, i mnoge je ganuo. Andreana je pevala pesmu od Ane Bekute "Sve sam stekla sama", a upravo emotivni stihovi ove pesme naterali su joj suze.

(Telegraf.rs)

Video: JK "bengala" u Kraljevu! Ceo grad se okupio zbog nje, brutalni kadrovi iz visine

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA