Veselje kod Zoke Sikter, uzela veliki bakšiš: Slavi rođendan, a pao i prvi javni poljubac sa MC Stojanom

 
A. M.
A. M.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 2

Kad vidite koliko je uzela, neće vam biti dobro

Pevačica i bivša učesnica Zvezda Granda Zorana Mićanović organizovala je večeras proslavu rođendana rodnom Šapcu gde je okupula pola estrade.

Zorana je za ovaj važan dan odabrala i posebnu odevnu kombinaciju. Pred gostima se pojavila u dugoj crvenoj haljini koja je istakla sve njene atribute.

Šlic do kuka i bujno poprsje su u prvom planu, dok su cirkoni koji se nalaze svuda po haljini dodatno ulepšali ovu kombinaciju.

Naravno, tu je bio i nje dečko MC Stojan sa kojim se prvi put javno poljubila baš na ovoj proslavi.

Inače, on je 20 godina stariji od nje i najpre su skrivali svoju ljubav, a onda su rešili da je obelodane.

Zorana Mićanović slavi rođendan Printskrin/Telegraf

Ona je sa osmehom na licu ispred restorana dočekivala svoje goste i nije krila da je ovaj dan dugo čekala, a od pripadnika javne scene na slavlju su se pojavili Žika Jakšić, Boba Živojinović, Sandra Rešić, Katarina Grujić, Stefan Kosamajc, Nina Jovanović i mnogi drugi.

Podsetimo, Zorana je prošle godine napunila 18 godina, ali je proslavu odložila zbog oca koji je u tom periodu imao probleme sa zdravljem.

- Nažalost, ja se izvinjavam svim ljudima koje sam pozvala na punoletstvo, tatino zdravstveno stanje nije dobro i primorana sam da otkažem veselje. Družićemo se nekom drugom prilikom. Volim vas sve. Hvala na razumevanju – rekla je Zorana i dodala:

- Sad u aprilu punim 19. godina. Prošle godine sam trebala da napravim punoletstvo, međutim zbog tatinog zdravlja nisam napravila, ali zato ove godine u maju pravim veselje, već se približava – rekla je mlada pevačica za Grand.

Veselje je polako dostizalo vrhunac, a u jednom momentu se i slavljenica latila mikrofona pa je za svoje goste otpevala nekoliko pesama..

Čim je zapevala numeru „Dragane“ odmah je krenuo bakšiš i to pozamašan, a onda je otpevala hit „Ženskaroš“ kojim je dodatno razigrala sve goste, a veselje se nastavilo.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u snimcima iznad.

(Telegraf.rs)

Video: Napustila vilu Ražnatovića: Bogdana izgleda kao milion dolara posle 3. trudnoće u uskoj haljini

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 😎

    29. maj 2024 | 11:17

    Strašno, tako mlada devojka, obučena tako jeftino i neukusno, još joj haljina izgleda broj manje. Ne znam što se ne posavetuju sa nekim oko stila. Ona prava kafanska pevačica, a dečko joj iz druge dimenzije.

  • Čukarica

    29. maj 2024 | 13:05

    Degutantne vesti o šatorskim pevačicama. Nemojte, molim vas

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA