Zadrugar je zbog povrede bio nepokretan: Telo mu je bilo kao "napravljeno", sada ima više od 150 kilograma

 
N. L.
N. L.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Kako je nedavno ispričao za medije na njegovu formu umnogome je uticala nezgoda koja mu se dogodila u teretani

Bivši takmičar "Zadruge" Ervin Mujaković (33), model i fitnes instruktor zaludeo je mnoge pripadnice nežnijeg pola svojih izgledom, a danas izgleda potpuno drugačije.

Naime, Ervin je fizičkim izgledom privukao veliku pažnju javnosti, međutim zbog nezgode koja mu se dogodila bio je i nepokretan.

Danas Ervin izgleda poprilično drugačije. Iako redovno trenira, nabacio je kilograme, pa mnogi komentarišu da se promenio.

Kako je nedavno ispričao za medije na njegovu formu umnogome je uticala nezgoda koja mu se dogodila u teretani.

- Početkom 2022. godine ostao sam nepokretan. Zbog jako teške povrede u teretani, imam tešku diskus herniju i bio sam prvu četvrtinu te godine nepokretan i posećivao sam bolnice. Bio sam u jakim bolovima pa cijelu tu godinu nisam mogao trenirati. Odnedavno sam ponovno u treningu, ali sa slabijim intenzitetom. Trenutno sam na kilaži između 141-146kg dobre forme - rekao je Ervin.

Ervin trenutno boravi na Kipru i to sa svojom izabranicom koja je misica, a fotografije objavljuje na Instagramu.

- Za par meseci biće četiri godine sretne veze. Devojka je bivša Miss Slovenije. Poslovna je i jako uspešna žena. Bavi se estetikom, kozmetikom i dermatologijom. Upoznali smo se u Sarajevu. Tamo je imala predavanja raznim salonima i osobama iz te branše. Pored izgleda, osvojila me iskrenošću i pozitivnim stavom - otkrio je svojevremeno.

(Telegraf.rs)

Video: JK "bengala" u Kraljevu! Ceo grad se okupio zbog nje, brutalni kadrovi iz visine

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA