Veljko Ražnatović progovorio o sinu Isaiju: Ovaj detalj niko nije znao, pa otkrio kad planira 4. dete

 
J. G.
J. G.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

Progovorio o privatnom životu

Bokser i sin pevačice Svetlane Cece Ražnatović, Veljko Ražnatović, gostovao je u jednom podkastu gde je, osim o sportu, govorio i o privatnom životu.

Veljko se iz Beograda preselio u Titel, gde živi sa porodicom, a sada je otkrio koliko često posećuje majku u srpskoj prestonici.

- Kad god imam neke obaveze u Beogradu, ja svratim do moje majke. Mamice moje male - rekao je Veljko i otkrio da joj je ostavio decu na čuvanje, zbog malog Isaija, pa priznao kako se u tome snalazi.

- Nije joj prvi put, odlično se snalazi ona u tome - istakao je Ražnatović, pa u šali sa voditeljima podkasta prokomentarisao da je ne zovu džebe srpska majka.

Veljkova supruga Bogdana Ražnatović na svet je donela treće dete, još jednog sina, Isaija, a na pitanje da li će porodicu proširiti za još jednog člana, bokser je rekao:

- Sad ću malo da pauziram... I ovaj treći je došao totalno neplanirano - naveo je on.

Cecin sin progovorio je i o muzici koju stvara njegova majka, kao i o njenom novom albumu, koji se već neko vreme najavljuje.

- Njenu muziku slabo slušam, ali volim sve pesme, naravno. Sve ih znam. Mislim da znam više njenih pesama nego ona, ali da je slušam kod kuće ili na slušalicama, ne radim to. To što ne izbacuje muziku već neko vreme je dokaz koliki je perfekcionista. Ona ne bi izbacila nešto što nije kvalitet, to nema šanse. Kad bude izašao novi album, to će biti ludilo. Ne znam kad će, nadam se što pre - istakao je Veljko Ražnatović u podkastu "Lagani podkast".

(Telegraf.rs)

Video: Veljko izveo Bogdanu i sina iz porodilišta, ali kroz garažu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pera

    20. maj 2024 | 18:39

    Aman ljudi, pa hocete da objavite da moj komsija planira peto dete. Napraviste medijsku licnost od obicnog mladog coveka.

  • Misoni

    20. maj 2024 | 19:55

    Pa dosta vise o raznjicima....dosta bre

  • titel

    20. maj 2024 | 18:02

    nadam se da ne koriste vodu iz titelskog vodovoda ostanite zdravi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA