Maja Berović i Ceca ukrstile glasove, dovele atmosferu u vili Ražnatović do "ključanja": Otpevale čuveni hit

 
N. L.
N. L.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Za zabavu gostiju bili su zaduženi Petar Mitić i njegova supruga Ivana Pavković, ali su se za mikrofonom, kako obično biva, smenjivali gotovo svi

Ceca Ražnatović urpiličila je gala slavlje u vili na Dedinju, povodom rođenja trećeg unuka Isaija, a atmosferu je do usijanja upravo dovela ona sa koelginicom Majom Berović.

Pevačica i njen sin Veljko, okupili su članove porodice i prijatelje kako bi proslavili rođenje naslednika, a slavlju prisustvuje veliki broj poznatih ličnosti.

Za zabavu gostiju bili su zaduženi Petar Mitić i njegova supruga Ivana Pavković, ali su se za mikrofonom, kako obično biva, smenjivali gotovo svi.

U jednom trenutku se i Ceca latila mikrofona i zapevala svoje najveće hitove, ali je pravi spektakl nastao kada joj se pridružila i koleginica Maja.

Ceca Ražnatović, Maja Berović Printskrin: Instagram/stevansruls

Njih dve su u duetu otpevale čuveni hit "Ne računaj na mene", koji su nedavno prepevale.

Kako su krenuli prvi taktovi, gosti su doslovno "poskakali" sa stolica i počeli da igraju.

Podsetimo, Maja je nasmejan, u društvu supruga Alena koji je u rukama nosio velepni buket ruža, i doterana, u farmerkama, crnoj majici i bež sakou došla na proslavu Ražnatovića.

Nakon što je odgovarala medijima na zanimljiva pitanja, Ceca ju je dočekala srdačno, te smo mogli da usnimimo koliko se zapravo pevačice poštuju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA