Ekskluzivno iz Malmea! Pronašli smo hotel u kojem je smeštena predstavnica Izraela, sve vrvi od obezbeđenja

 
Z. R.
Z. R.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Brojni pripadnici policije i obezbeđenja čuvaju hotel u kojem je Eden Golan

Eden Golan predstavlja Izrael na Evroviziji 2024, a njen boravak u Malmeu je sve samo ne "lagan" i bezbrižan.

Ekipa Telegrafa pronašla je hotel u kojem je smeštena pevačica, a ono što smo zatekli unutar i ispred njega jasno pokazuje koliko su svi na "iglama" i oprezu.

Pripadnika policije i obezbeđenja je toliko da ih je teško i izbrojati, pošto smo primetili da je veliki broj njih i u civilu.

Koliko su pojačane mere obezbeđenja govori i činjenica da čak i prolaznike ispituju i postavljaju pitanja poput onih kojim povodom su u Malmeu, kod koga i slično.

Izraelskoj predstavnici, podsetimo, navodno je rečeno da ne napušta hotelsku sobu, osim ukoliko ide na nastupe i zvanične događaje Evrovizije, zbog pro-palestinskih protesta u Malmeu, gradu gde se održava takmičenje.

Izrael je uputio poseban zahtev da im bude dodeljeno mesto u drugom polufinalu u četvrtak uveče, kako Golan, uoči prvog polufinala, ne bi morala da održi generalnu probu na dan kada Izrael obeležava Dan sećanja na holokaust.

(Telegraf.rs)

Video: Paparaco: Jovan Memedović uhvaćen u kupovini

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA