"16 miliona dinara!" Nikola Rokvić dan pred ulazak u Grčku podelio prelepu vest, prešao više od 510km

 
A. M.
A. M.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Naš pevač krenuo na hodočašće u Grčku i sve to sa plemenitim ciljem

Nikola Rokvić je 22. aprila krenuo pešice na hodočašće do grčkog ostrva Egina.

Naš pevač želi da se pokloni u manastiru Svetog Nektarija Eginskog, a razlog je više nego human. Naime, Nikola i njegova supruga Bojana su osnovali fondaciju "Porodica", a prva stvar koju žele da urade je da prikupe novac za renoviranje dela pedijatrijske onkologije, kao i za aparate koji će pomoći u dijagnostifikovanju kancera mozga.

Nikola je trenutno u Makedoniji i kako je sam rekao, uskoro treba da pređe granicu i uđe u Grčku. On se obratio svojim pratiocima na Instagramu i podelio radosne vesti:

- Hristos Voskrese, radosti moja. Dragi ljudi prolazim Strumicu, sutra bi trebalo da uđem u Grčku. Hvala na ljubavi, podršci, blagoslovima, molitvi, samo da vas obavestim da smo došli do 16 miliona dinara idemo dalje do cilja uz Božiju pomoć - rekao je poznati pevač.

Da podsetimo, Nikola je za Telegraf ispričao kako je krnuo njegov put i zašto se odlučio na takav korak.

- Tog 22. aprila sam krenuo moj put, mada želja traje već tri godine, kada sam rekao da ću doći do Svetog Nektarija. To je tinjalo u meni i pre par meseci sam odlučio da ću krenuti baš u ovom periodu, pa smo supruga i ja otvorili fondaciju "Porodica" koja će se baviti očuvanjem porodice, celokupno. Pomagaćemo i talentovanoj deci, ali ovaj put smo izabrali decu sa pedijatrijske onkologije, baš zbog toga što je Sveti Nektarije veliki božji ugodnik koji pomaže ljudima koji imaju problema sa onkološkim bolestima i iz tog razloga sam želeo da približim našoj deci i našim ljudima Svetog Nektarija, jer znam koliko je teško u tim bolestima prevazići sva iskušenja i sve te stvari koje se dešavaju, bez vere. Znam koliko se lakše sagleda teška situacija kada čovek ima jaku veru. I sam sam prošao isto sa svojim ocem, taj put, tako da nisam želeo da ga sačuvam samo za sebe, nego sam želeo da iskoristim svoju medijsku prisutnost i da proširim lepu vest o Svetom Nektariju, ali isto tako i da pomognem mnogima. Zato smo osnovali fondaciju i, hvala Bogu, veliki je odziv naroda - rekao nam je pevač.

(Telegraf.rs)

Video: Rokvić se oglasio jutro posle Uskrsa, ima mali problem zbog ishrane: "Šok za organizam"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA