Nina Đogani objavila slike sa dečkom koji je u zatvoru: Evo zbog čega je objavila njihove "intimne" trenutke
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Domacica
Evo recept za pasulj: 450 g pasulja 2 šargarepe 2 glavice crnog luka 1 struk prazi luka 2 lovorova lista 300 g suvog mesa (krto ili rebra) 1 kašičica crvene mlevene paprike 1/2 kašičice mlevenog bibera 1 kašika začina 2 kašike brašna 30 ml ulja po ukusu so 10-tak zrnca kima Priprema Pasulj očistiti, oprati i potopiti ga u hladnu vodu uveče, pre kuvanja. Ujutru staviti da se kuva, pustiti da provri, pa kuvati oko desetak minuta pa procediti prvu vodu. Pasulj naliti sa toplom vodom, iseckati sitnije 2 glavice crnog luka pa dodati pasulju, dodati 2 lovorova lista i očistiti i naseći šargarepe, luka te ih dodati pasulju. Dodati oprano suvo meso ili rebra. Dodati onoliko vode koliko hoćete da vam je pasulj, gust ili redak. Dodati suvi biljni začin, biber i kim. Kuvati oko sat i po do dva sata, u zavisnosti od vrste pasulja, neki se skuvaju brze, neki ne. Možda će biti potrebno da dodate još vode, svaki put nalite vodom koja je već topla.
Domacica
Dobra domacica mora da zna da pravi pasulj.
Tea
Jadnica,daleko ce dogurati sa takvim deckom.