Nina Đogani objavila slike sa dečkom koji je u zatvoru: Evo zbog čega je objavila njihove "intimne" trenutke

N. L.
N. L.    
Čitanje: oko 1 min.
  • 3
Nina Đogani 18 rođendan Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Nina Đogani, ćerka Anabele Atijas i Gagija, već izvesno vreme posećuje svog dečka u zatvoru, a danas, na poseban dan objavila je i njegove slike.

Ona je putem Instgram naloga objavila nekoliko fotografija sa misterizonim dečkom.

Povod za to bio je njegovo rođendan, koji verovatno proslavlja danas, 5. maja.

Nina je objavila slike nastale dok je on bio na slobodi, na kojima uglavnom razmenjuju nežnosti, i poručila:

- Srećan rođendan ljubavi moja, volim te više od svega, zauvek - napisala je Nina.

Podsetimo, Nina je nedavno uhvaćena kako posećuje dečka u zatvoru, a ona je potom progovorila na tu temu.

(Telegraf.rs)

Video: Elena objavila do sada nikad viđeni snimak : "Sedam ujutru, 2018. godina, Laća i ja..."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Domacica

    5. maj 2024 | 18:48

    Evo recept za pasulj: 450 g pasulja 2 šargarepe 2 glavice crnog luka 1 struk prazi luka 2 lovorova lista 300 g suvog mesa (krto ili rebra) 1 kašičica crvene mlevene paprike 1/2 kašičice mlevenog bibera 1 kašika začina 2 kašike brašna 30 ml ulja po ukusu so 10-tak zrnca kima Priprema Pasulj očistiti, oprati i potopiti ga u hladnu vodu uveče, pre kuvanja. Ujutru staviti da se kuva, pustiti da provri, pa kuvati oko desetak minuta pa procediti prvu vodu. Pasulj naliti sa toplom vodom, iseckati sitnije 2 glavice crnog luka pa dodati pasulju, dodati 2 lovorova lista i očistiti i naseći šargarepe, luka te ih dodati pasulju. Dodati oprano suvo meso ili rebra. Dodati onoliko vode koliko hoćete da vam je pasulj, gust ili redak. Dodati suvi biljni začin, biber i kim. Kuvati oko sat i po do dva sata, u zavisnosti od vrste pasulja, neki se skuvaju brze, neki ne. Možda će biti potrebno da dodate još vode, svaki put nalite vodom koja je već topla.

  • Tea

    5. maj 2024 | 12:04

    Jadnica,daleko ce dogurati sa takvim deckom.

  • Domacica

    5. maj 2024 | 16:40

    Dobra domacica mora da zna da pravi pasulj.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA