"Ona me je ponižavala": Albino napokon otkrio detalje svađe sa Milicom Pavlović, posle uspešne saradanje

 
A. Š.
A. Š.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Pevač otkrio detalje sukoba sa koleginicom

Mladi reper Albino je 2022. godine snimio veliki hit pod nazivom "Šećeru" sa Milicom Pavlović, a onda je usledila svađa, o čijim detaljima se gotovo ništa nije znalo.

Albino je sada priznao da se osećao loše, jer ga je pevačica, kako on kaže, ponižavala.

- Ne osećam se ispoštovano s njene strane, ni ja, ni niko od nas. Na ljudskoj, pa onda na svim ostalim osnovama. Ne može mene neko da inspiriše i da ja pravim nešto novo s nekim s kim se u društvu osećam... Znaš ono neko te ponižava bukvalno - rekao je on u podkastu "Poster".

Milica je na promociji svog albuma, gde se nalazila pomenuta numera, otkrila da joj mladi pevač nije čestitao objavljivanju istog.

- Nije mi čestitao, a mogao bi! Svi znamo koliko je teško napraviti album. Treba opravdati očekivanja publike. Obradovalo bi me da mi čestita! Ja, evo, njemu čestitam na svemu što radi, sve je to meni simpatično. Drago mi je da sam prepoznala njegov talenat, tu pesmu sam mogla da kupim i otpevam sama. Htela sam da skrenem pažnju javnosti na njega, on je pretalentovan. Retko ko je poznavao tad njegov rad, htela sam da mu pomognem. Ja se nadam da sam mu pomogla. Danas sigurno mnogi ne bi snimali duete sa njim da nisu čuli pesmu "Šećeru" - istakla je Milica tada za "Blic".

(Telegraf.rs)

Video: Kristina Radenković snimala hrvatskog predstavnika Bejbi Lazanju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pokondirena tikva

    3. maj 2024 | 06:14

    Čula sam za(i slušala) Albina i pre Milice,tako da njena nadmena priča opravdava stav ovog talentovanog dečka-što dalje od umišljenih veličina.Niti ga je ona "otkrila",niti mu pomogla,dečko se probija svojim radom i talentom,a gospođica neka se drži JK,daleko će dogurati...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA