Filip Car u pratnji dvojice muškaraca došao u porodilište, a u rukama - ništa! Evo zašto je stigao bez kolevke

 
I. C.
M. K.
I. C. M. K.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 13

Novopečeni tata stigao je u Beograd

Filip Car je malo posle 10 časova došao u porodilište u kojem je Aleksandra Nikolić pre nekoliko dana na svet donela njihovu ćerkicu Leonu.

On je u "Narodni front" stigao u pratnji dva muškarca, u kolima hrvatskih tablica, a svi prisutni su primetili da u rukama nije nosio ništa, pa ni kolevku za bebu.

Razlog je taj što se navodno još uvek ne zna da li će Aleksandra i beba danas napustiti porodilište.

- Zajedno smo se dogovorili, Filip i ja. Imala sam neke predloge, imao je i on, ali na kraju smo se usaglasili za Leona. Ima baš lepo značenje, lavica, nadam se da će se tako boriti i u životu - rekla je Nikolićeva nakon porođaja, a potom je otkrila i kako je isti protekao.

- Malo mi je gvožđe opalo. Anemična sam po prirodi. Nije prošlo onako kako smo želeli. Carica je želela carski da izađe. Oporavljam se stvarno - kazala je Aleks, pa progovorila o odnosu sa Filipom i priznala da li su zajedno.

- Naravno, sve je u redu. Zaljubio se u bebu, kao i ja. Tek sam sad osetila tu pravu ljubav i emociju - rekla je Aleksandra i istakla da svako malo plače.

- Kad god je vidim, ja zaplačem. Da me ne shvate pogrešno, to su suze radosnice. Preplave me neke me emocije i neobjašnjivo je - iskreno je odgovorila Aleksandra.

Otkrila je i na koga Leona liči.

- Liči na Filipa. On je moja najveća ljubav i drago mu je da liči na svog tatu. Samo sam želela tokom trudnoće da ima njegove plave oči, i ima. Trudim se da Leona bude stalno pored mene - ispričala je Aleks za emisiju "Premijera Vikend - Specijal".

(Telegraf.rs)

Video: Aleksandra Prijović otkrila zašto joj sin Aleksandar nije došao na koncert

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • O cemu bre ti

    22. april 2024 | 11:01

    Koje plave oci cim se rodilo dete? Detetu se ne zna boja ociju mesec dana posle rodjenja i duze, a ona jos sad zna da ima plave oci

  • Maja

    22. april 2024 | 10:46

    Ne znam sta je gore da li opis u pratnji dvojice ( sto je neizrecivo smesno ulic.r da ima pratnju ) ! Ahahhaahaha u pratnji dvojice ... jos gore sto ne donosi nista onom tek rodjenom detetu ... ni buducnost ni kolevku .

  • M

    22. april 2024 | 11:17

    I odma auto na sred ulice... Mnogo je da se plati 1 euro sat vremena u garaži...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA