Kakva emocija Slobode Mićalović, pustila glas! Žmuri i peva hit velike hrvatske zvezde: "Krivi ljudi..."

 
A. Š.
A. Š.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Sa koleginicom uživala u emotivnoj numeri

Glumice Sloboda Mićalović i Ana Franić su uživale jedne noći u prostorijama beogradskog pozorišta pevajući zajedno emotivnu pesmu.

Poznato je da su njih dve jedne od glumica popularne predstave "Tre sorele" koja je godinama unazad osvojila srca publike.

Ana je sada podelila video na Instagramu sa koleginicom Bobom, te oduševile pratioce kako pevaju i uživaju u numeri Doris Dragović "Krivi ljudi".

- Jednom Komendijaši, zauvek Komendijaši. Pevale sto godina u zdravlju i veselju a tek smo 25 potrošile. Da ostane zabeleženo - napisala je Ana ispod objave.

One su bile u društvu svojih kolega Andrije Miloševića, Nataše Ninković, Dragana Bjelogrlića, ali i mnogih drugih koji su neobavezno razgovarali i uživali u muzici.

Video snimak možete pogledati na početku teksta.

Podsetimo, popularni komad "Tre sorele" zasnovan na bokeškim legendama o trima neudatim sestrama koje iza zidova kuće u Prčnju celog života sanjaju ljubav i svog "kapetana".

Tekst Stevana Koprivice i ovaj put je režirao Milan Karadžić, a pored dobropoznatog pozorišnog tandema i glumačka postava je ostala gotovo nepromenjena.

Tri sestre koje glume su upravo - Nataša Ninković, Ana Franić i Sloboda Mićalović.

(Telegraf.rs)

Video: Sloboda Mićalović: Ivan i ja smo sazreli kao glumci u odnosu na prošlu saradnju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA