Dejan Dragojević otkrio zbog čega je zadržan, pa vraćen sa granice: Prošao je kroz agoniju

 
N. L.
N. L.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

"Zašto me je policija uopšte uhvatila i zašto nisam mogao da pređem u Sarajevo...", započeo je on

Dejan Dragojević pre nekoliko dana, prvo je zadržan, a potom i vraćen sa granice sa Bosnom i Hercegovinom, a sada je otkrio i zbog čega.

Policija ga je zaustavila i nisu mu dali da pređe granicu, a razlog je neregistrovano vozilo.

- Dragi gledaoci, sada ću da vam ispričam nešto što sam video da vas sve zanima, a to je zašto sam vraćen sa granice, zašto me je policija uopšte uhvatila i zašto nisam mogao da pređem u Sarajevo, tačnije u Bosnu - započeo je Dejan, a potom priznao kroz kakvu agoniju je prošao nakon što je otkriveno da mu je istekla registracija automobila, te je udarena i momentalna zabrana na prelazak u Bosnu.

Inače, on je sve objasnio u svom vlogu na Jutjubu.

- Toliko smo lagano krenuli Jovana i ja, ni na kraj pameti nam nije bilo da je istekla registracija pre 7 dana. Sad moram da čekam saobraćajnu policiju, tako da izgleda ništa od Sarajeva - rekao je Dejan na početku, a njegova devojka je dodala:

- Izgleda da ćemo u aps - navela je Dragojevićeva partnerka, ali Dejan nije očajavao.

- Jao pa to je ono kad su me pratili! Ko zna zašto je to dobro, videćemo šta će se dešavati, Ako ne može da se ide, šta da radimo - istakao je bivši zadrugar, dok je čekao na granici da vidi šta će se dalje desiti.

- Sad smo na granici, došla je saobraćajna policija, mlad momak, kulturan, fin. Uzimaju mi tablice, nose u policijsku stanicu. Izaći će mi u susret da idem pod rotacijom do tehničkog pregleda, nazvaće njih da vide da li mogu da me prime odmah, tako da bi trebalo da bude sve okej - objasnio je dalje Dejan, dok je Jovana dobacila: "Idemo u policiju!".

(Telegraf.rs)

Video: U hotelu ih sačekalo iznenađenje: Jelena Karleuša pokazala šta je Duško Tošić uradio za ćerke

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA