Krasila je TV stanice i ekrane, a onda se povukla: Ova lepotica je pre Olivere uređivala zabavni program RTS

 
M. K.
M. K.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Bila je urednca u vreme kada je Marija Šerifović donela "Evroviziju" u Srbiju

Olivera Kovačević i Sajsi Mc Printskrin: RTS 1

Novinarka Olivera Kovačević, prepoznatljivo je lice RTS-a godinama unazad. Bila je urednica Zabavnog programa, dok na njeno mesto, pre nekoliko meseci  nije došla Sandra Perović.

Ipak, retki pamte, da je pre Sandre i Olivere urednica Sandra Šuša. Počela je na BK televiziji, a zatim je godinama krasila televizijske stanice, važila je za lepoticu.

Da bi vam lakše osvežili sećanje, Sandra je bila urednica u periodu kada je Marija Šerifović pobedila na "Evroviziji", odnosno 2007. godine.

- Reč je o ogromnom projektu. To je jedna od najvećih manifestacija na svetu, od koje su komplikovaniji samo otvaranje i zatvaranje Olimpijskih igara. Mi smo sada u fazi kada se sve što je bilo na nivou ideja praktično realizuje. A to, prema novim propozicijama takmičenja, podrazumeva organizaciju dva polufinala i finale, doček, boravak i ispraćaj više od deset hiljada gostiju iz 43 zemlje, uključujući i 1.500 novinara, tokom petnaestak dana. Sve zajedno nije samo briga Radio-televizije Srbije već i grada Beograda i države. A sve to u saradnji sa supervizorskom grupom koja vodi Pesmu Evrovizije - rekla je tada Sandra Šuša.

(Telegraf.rs)

Video: Olja Kovačević o cifri koju Srbija plaća za učestvovanje na Evroviziji i optužbama o nameštanju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA